Varmt välkommen till Northern Sisters!

Kanske har du följt mig genom åren eller så har du precis hittat hit. Tänker att en presentation av mig vore på sin plats hur som helst.

Jag heter Nanna, är 38 år och mamma till två barn. För tre år sedan separerade jag och pappan och det har varit en känslosam resa att hitta balans och stabilitet i ett varannan-veckas-liv fyllt av längtan, kärlek, egentid, kreativitet, skuldkänslor, jobb och passion.

Jag frilansar till viss del inom foto, styling och text som du får ta del av här. Men bloggen är också min fristad där jag landar, formulerar, reflekterar, delar och andas. Jag älskar att få kombinera bilder och texter, ord och fragment.

Jag älskar också att duka upp frukostar.

Och blommor får nästan alltid plats hos mig

Liksom något jag läst eller hört. Ofta musik jag lyssnar på.

Ibland skriver jag om kläder och fina ting, tips och sådant jag önskar mig eller blir inspirerad av. Men vill helst dela med mig av sådant som är tillgängligt för flera. Ingen konsumtionshets eller svindyra grejer hos mig.

Barnen brukar vara med på ett hörn. Jag vill visa dem vad jag gör och vad som är viktigt för mig, men inte på bekostnad av deras integritet. Tillsammans har vi skapat en nära, kärleksfull tillvaro där det allra viktigaste är att få vara sig själv.

Ibland jobbar jag på Grandpa, ibland jobbar jag på en förskola. Däremellan skriver och fotar jag, gör samarbeten i egenskap av influenser med bloggen och Instagram som plattform. På Instagram heter jag @nannakerstin om du vill följa!

Jag är en högkänslig person. Måste ta allt i min takt och låta mig själv landa, reflektera och ha mycket egentid för att fungera.

Jag älskar att såsa runt i morgonrock med kaffe och lyssna på P1 eller någon intressant pod. Funderar mycket över kärlek och relationer och har i framtiden lovat att dela med mig mina tankar om kärlek här på bloggen. Och så drömmer jag om att skriva en roman baserat på alla brev jag och en kärlek skrev till varandra under ett år…

Jag älskar hav, djup, yta och bredd. Samtal som aldrig tar slut.

Jag kan säkert verka lite rörig och spretig emellanåt, men jag hoppas att du ska finna ro och inspiration hos mig. Är så otroligt glad över att få blogga här tillsammans med så fina och inspirerande kvinnor, och ser så mycket fram emot att tillsammans skapa en vacker plats utan traditionell reklam som stör flödet.

Varmt välkommen att följa mig och mina systrar <3


08 Comments

 • Tuva Minna Linn
  Tuva Minna Linn 12 november, 2017 at 00:17

  Hjärta dig!

  • Nanna
   Nanna 12 november, 2017 at 22:33

   Och Dig Minna!

 • Sofia på Mokkasin
  Sofia på Mokkasin 12 november, 2017 at 13:33

  Nanna! Det var då den allra vackraste av sidor! Varmt lycka till! Sofia

  https://mokkasin.femina.se/

  • Nanna
   Nanna 12 november, 2017 at 22:33

   Tack Kära Du, det gör mig så glad <3

 • Hanna
  Hanna 12 november, 2017 at 19:26

  Heja! Och lycka till Nanna! Kram!
  –hanna.

  http://www.hannaskoog.com

  • Nanna
   Nanna 12 november, 2017 at 22:34

   Tack fina Hanna! Kramar

 • katarina
  katarina 13 november, 2017 at 09:21

  Tycker så mycket om dina texter och vackra bilder. Jag får “må bra” känslor! Tack. Kram.

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 13 november, 2017 at 14:58

   åh, tack snälla, det gör mig så glad!

Comments are closed here.

Translate »