Tankar en tisdag

Jobbar hemifrån idag vilket passar mig perfekt med en grå himmel utanför och en introvert sinnesstämning inombords. Tänker så ofta när jag går runt här hemma med kaffekoppen att jag skulle vilja ha tapet på väggarna. Frågan är bara vad och när tiden och orken att genomföra det ska komma till mig. Har mest sneglat på Hannas kollektion Apelviken, så otroligt fin, fast kanske allra mest i sovrummet i stugan…

Lördagens frukost med barnen. Försöker göra den harmonisk och långsam där alla får vad dom önskar.

Fick en fin inbjudan på posten: Frukost på sängen i Palmhuset för att ta del av ALVAS sängkläder i 100% ekologisk bomull, anordnat av två fina vänner. Önskar att min tillvaro var mer luftig och flexibel, att jag kunde tacka ja till sådant som jag vet ger mig energi.

Igår hade vi en vabbdag igen, men mitt i huvudvärken och segheten önskade han sig risotto med kantareller till lunch. Ett friskhetstecken ändå. Älskar detta barns engagemang i maten och uppläggen. Han får mig helt klart att intressera mig och anstränga mig mer i köket. Detta blev dessutom den godaste risotton han någonsin ätit, så tacksamt ju… <3 Tatueringarna fick jag med mig från Mrs. Mighetto och vi körde full sleeve i helgen när vi skulle fira pappans 40-årsdag på pub.

En favoritkombination av färger just nu och sneakers köpta på Tradera för 50 kr. Alltid mitt tips att börja leta där när du längtar efter något nytt i garderoben. Starkt kaffe för min ofokuserade hjärna och jag googlar på utmattning just nu, så j-a rädd för att hamna där, men befinner mig troligen redan i det.

Älskade människa.

Kunde inte riktigt dölja mitt inre för honom häromdagen och brottas med tankarna kring hur mycket barnen ska få ta del av. Balansen mellan hur livet faktiskt är och den trygga mjuka tillvaron jag önskar ge dem.


04 Comments

Leave your comment
 • Emma i Jonsered
  Emma i Jonsered 27 oktober, 2018 at 20:37

  ❤️ Var rädd om dig oh försök bromsa i tid, även om det är lättare sagt än gjort… Prioritera det som allra viktigast för ditt mående och att livet ska gå runt och säg nej även till sånt som känns som borden.

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 28 oktober, 2018 at 19:43

   Tack Emma <3 varma kramar till dig

 • E
  E 7 november, 2018 at 22:31

  Den brottningsmatchen känner jag till. Svårt är det. ❤️

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 13 november, 2018 at 11:48

   ja… så svårt, vet ju inte nu har allting landar för dem sen.

Leave your comment

Translate »