Snart jul…

Idag när jag gick hem genom en mörk stad med julbelysning, och barnen i varsin hand, började jag tänka på julen. Inte så långt kvar till December nu och jag tycker verkligen att det är en väldigt mysig tid på många sätt. Samtidigt förenat med så många andra känslor, du vet, att inte kunna vara med i barnens julmagi alla dagar tex… I år är det min tur att fira julafton utan dem och det svider inombords. Försöker tänka att julen är vad vi gör den till, alla dagar, från nu och fram tills nästa år. Inte en specifik dag då allt ska hända.

Här kommer ett svep av förra årets bilder runt December. Bilden ovanför är kanske min mest gillade instagrambild någonsin, från när vi firade advent med Minna, högg en gran och snön vräkte ner. Resten av bilderna är en blandning av Luciafika hemma hos @sofiagatan, julförberedelser hemma hos oss och ett jobb för Grandpa som jag och annacate gjorde tillsammans.

Från och med nu kan jag varmt rekommendera dig att baka mjuk pepparkaka, vira in dig i ullfilt och fastna i långa samtal med någon nära. Klicka hem den absolut vackraste julstjärnan Snöblomma, sprida ut amaryllis och tallkvistar i hela hemmet och leta julpynt på loppis. Det finaste finner du där, men det visste du säkert redan?

Fin helg nu. Mina små ligger och sover och jag ska strax krypa ner, nära intill.


04 Comments

Leave your comment
 • Ann Beskow
  Ann Beskow 17 november, 2018 at 14:13

  Fasiken vilken julkänsla jag fick ✨

 • Hedvig
  Hedvig 17 november, 2018 at 22:01

  S å stämningsfulla bilder❤️

 • Molly
  Molly 20 november, 2018 at 16:59

  Ett förslag är att fira Vintersolstånd med dina små och skapa nya egna traditioner för mys och vintermagi så …kanske det svider lite-lite mindre i ditt hjärta under själva julen…/Molly

  • Nanna
   Nanna 21 november, 2018 at 09:23

   Vilket fint tips Molly <3 tack! varm kram

Leave your comment

Translate »