Snäll torsdag

Älskar utsikten från mitt vardagsrumsfönster, oavsett tid på dygnet är det en frihetskänsla som infinner sig i mig när jag blickar ut över vattnet och Hisingen på andra sidan. På kvällarna blir det alldeles svart och med tusentals ljuspunkter som glittrar i vågskvalpet. Älskar att tända en massa ljus i fönstret och dricka kaffet i soffan intill.

Och min sovrumshörna är stökig och mjuk. Nu mer har jag sängen i vardagsrummet så att barnen kan ha varsitt rum. Flora Hysterica på väggen skapar ett hörn med ett alldeles eget lugn att landa i.

Ett av mina lifehack nu, kardemumma i kaffet som Johanna Bradford. Tillsätter det direkt i filtret tillammans med kaffet. Blir så himla gott och snällt tillsammans med havremjölk som är mitt andra måste just nu.

Och grönkål i mängder känns också snällt. Tänker att jag skulle vilja lära mig knepet för en god smoothie med grönkål, har du några tips? Tycker oftast att det mest bara känns nyttigt och då tröttnar jag fort…

Fin torsdag nu. Kram.


04 Comments

Leave your comment
 • Malin
  Malin 22 november, 2018 at 16:02

  Man kan ha lite honung eller agavesirap för att få lite sötma. En dutt kanel, ingefära eller kardemumma kan hjälpa. Apelsinsaft i blandningen.

 • Nanna van Berlekom
  Nanna van Berlekom 23 november, 2018 at 09:42

  Tack Malin! Testade att mixa pressad apelsin, citron, grönkål, ingefära och honung. Blev riktigt gott! 🙂

 • Anna
  Anna 29 november, 2018 at 11:42

  Grönkål, banan och apelsin. Har ibland i protein typ havreprotein, men då behövs mer vätska t ex kokosmjölk (riktig, inte på koncentrat..;)

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 29 november, 2018 at 21:26

   åh tack för tips!!!

Leave your comment

Translate »