Ska vi brainstorma?

Här är den lilla som flyttat in till oss, Peppar heter han, en liten dvärghamster som föddes i augusti. Blir lite full i skratt över ömheten jag känner, jag som aldrig ägt ett djur och inte kunnat se mig själv åta mig ett sådant ansvar. Har mest känt motstånd och big no när lillasyster önskat, tjatat, längtat. Men nu märker jag att närvaron av denna lilla personlighet gör mig mer mjuk i kanterna.

Men, det var egentligen inte det jag skulle skriva om. Jag tänkte fråga om ni vill hjälpa mig brainstorma på framtida inlägg. Tänker att om alla som vill slänger ut ett tema, en fråga eller bara ett ord som ni tycker skulle vara intressant att läsa mer om hos mig, så blir denna plats något som ni är med och skapar. Så roligt och inspirerande att se vart vi landar tycker jag.

Med det önskar jag alla en fin fredag och helg <3

 


05 Comments

Leave your comment
 • Elin
  Elin 11 oktober, 2019 at 22:28

  Inredning, barnrum, hsp, feminism, musik ”fem saker som är extra viktiga för mig” ”fem saker ni inte visste om mig” Hoppas det ger några uppslag och lite inspiration

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 11 oktober, 2019 at 22:40

   åh vilka roliga bra intressanta uppslag, antecknar! kram och fin helg

 • Jane
  Jane 13 oktober, 2019 at 12:35

  Jag tycker om alla dina foton och vardagsskildringar. Fortsätt skriva om dina erfarenheter av HSP, livet och att få det att gå ihop.

 • Emma i Gbg
  Emma i Gbg 13 oktober, 2019 at 15:19

  Relationer (ex syskon, familj), personlighet och ex. vad som format dig till den du är, vilka dina styrkor och utvecklingsområden är, dagdrömmar – vad drömmer du om, vilka platser längtar du mest efter, vad gör dig lycklig/lugn/tillfreds, vänskap och ex vilken typ av personligheter du dras till/har svårt för,

 • Lisa
  Lisa 14 oktober, 2019 at 08:30

  Mer om PEPPAR!!! <3

Leave your comment

Translate »