Ska vi brainstorma?

Här är den lilla som flyttat in till oss, Peppar heter han, en liten dvärghamster som föddes i augusti. Blir lite full i skratt över ömheten jag känner, jag som aldrig ägt ett djur och inte kunnat se mig själv åta mig ett sådant ansvar. Har mest känt motstånd och big no när lillasyster önskat, tjatat, längtat. Men nu märker jag att närvaron av denna lilla personlighet gör mig mer mjuk i kanterna.

Men, det var egentligen inte det jag skulle skriva om. Jag tänkte fråga om ni vill hjälpa mig brainstorma på framtida inlägg. Tänker att om alla som vill slänger ut ett tema, en fråga eller bara ett ord som ni tycker skulle vara intressant att läsa mer om hos mig, så blir denna plats något som ni är med och skapar. Så roligt och inspirerande att se vart vi landar tycker jag.

Med det önskar jag alla en fin fredag och helg <3

 


08 Comments

Leave your comment
 • Elin
  Elin 11 oktober, 2019 at 22:28

  Inredning, barnrum, hsp, feminism, musik ”fem saker som är extra viktiga för mig” ”fem saker ni inte visste om mig” Hoppas det ger några uppslag och lite inspiration

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 11 oktober, 2019 at 22:40

   åh vilka roliga bra intressanta uppslag, antecknar! kram och fin helg

 • Jane
  Jane 13 oktober, 2019 at 12:35

  Jag tycker om alla dina foton och vardagsskildringar. Fortsätt skriva om dina erfarenheter av HSP, livet och att få det att gå ihop.

 • Emma i Gbg
  Emma i Gbg 13 oktober, 2019 at 15:19

  Relationer (ex syskon, familj), personlighet och ex. vad som format dig till den du är, vilka dina styrkor och utvecklingsområden är, dagdrömmar – vad drömmer du om, vilka platser längtar du mest efter, vad gör dig lycklig/lugn/tillfreds, vänskap och ex vilken typ av personligheter du dras till/har svårt för,

 • Lisa
  Lisa 14 oktober, 2019 at 08:30

  Mer om PEPPAR!!! <3

 • Sara
  Sara 15 oktober, 2019 at 18:39

  Eftersom jag precis har en nykläckt minimänniska hemma och går i någon sorts förvirrad dimma kring postförlossning, amning, bebis, föräldraledighet, förmaningar, egna och andras förväntningar med tillhörande lyckönskningar samt det där om att NJUTA så skulle jag så gärna vilja höra dina tankar om det. Även om jag förstår att det ju är längesen för dig och kanske inte aktuellt. Jag tycker mest att en är glad om en hinner duscha..förstår inte hur andra gör?

 • Malin
  Malin 16 oktober, 2019 at 10:56

  Krukväxter
  Mat du tycker om
  Resmål runt Göteborg
  Magasin du läser

 • Sanna
  Sanna 16 oktober, 2019 at 21:35

  De vackra i livet, från litet till stort (låter aningen högtravande, men du skriver ofta om just du tycker jag). Föräldraskap, Göteborg och tips om platser som gör gott. Det du delar berör mig ofta, tack för dig.

Leave your comment

Translate »