Morgon med syster

Idag kom min syster förbi en stund på morgonen och vi pratade ikapp med julklassiker i bakgrunden. Älskar att ha en syster så nära, både geografiskt och mentalt. Tillsammans med min mamma har hon under ett par år skrivit på en roman och jag längtar tills jag håller boken i min hand och får krypa ner under ett täckte och sträckläsa.

Jag bjöd på min favoritsmoothie bestående av jordgubbar, jordnötssmör, havremjölk och banan, toppat med granatäpple. Så gott!

Samtalen med Hedvig rymmer ofta alla nyanser av livet, precis som jag tycker om. Vi pratade om böcker, kärlek, hälsa och frihet. Om friheten jag känner just nu över att kunna röra mig fritt mellan alla rum. Att inte behöva tänka på att stänga dörrar, plocka undan efter mig när jag går från ett flow till ett annat, att allt som händer här beror på oss. Och om rädslan jag känner för att kroppen inte ska bära mig från dag till dag. Om möten och glöden och hur man håller allt vid liv.

Nu spelas Nina Simone hos mig och jag ska lägga mig och bläddra i boken jag köpt till min dotter i julklapp. Du anar säkert vilken, men mer om den snart.

Önskar dig en fin vecka <3


02 Comments

  • Hedvig
    Hedvig 5 december, 2017 at 08:49

    Jag älskar dina ord och dina frukostar och DIG Nanna

  • Susanna
    Susanna 5 december, 2017 at 09:12

    Hej Nanna! Får jag fråga vart din duk kommer ifrån? 🙂

Comments are closed here.

Translate »