Morgon med Hedvig och Ida

Idag mötte jag upp min syster tidigt på morgonen för att gå till Ida Gudmundssons ateljé. På vägen passerade vi den gula slitna fasaden med klättrande rosor. Jag ville så gärna smita in och dofta, känna, plocka med mig… men huset var inhägnat bakom en stor tung järngrind, kanske därför jag aldrig riktigt lagt märke till det innan trots att det ligger så nära mig.

Ida hade precis tömt sin ateljéplats så väggarna var alldeles tomma. Exakt vad vi gjorde denna morgon kan jag inte berätta ännu, men någon gång i höst kommer du att få veta. En otroligt fin morgon blev det i alla fall och jag gick därifrån med ett varmt hjärta och ett huvud fyllt av kreativitet och idéer.

När jag kom hem värmde jag upp kaffet som jag sprungit ifrån tidigare på morgonen, skivade avokado på en macka och hällde upp flingsalt i ett ostronskal jag plockade med mig från stranden häromdagen.

Och så letade jag upp hennes video på youtube: OX – Hidden, lyssna du med… Så kreativ, härlig, varm och mångfacetterad är hon. Ska berätta någon gång om hur vår familj lärt känna henne. En väldigt fin och alldeles egen liten historia.


1 Comment

  • Annacate
    Annacate 6 juni, 2018 at 21:16

    Så underbar bild där i soffan! Eller alla bilder för den delen <3

Comments are closed here.

Translate »