Lises Lettering

Igår var jag inbjuden till Rum för papper för att vara med på Lises bokrelease om Lettering. Jag kom typiskt nog lite sent och blev rosig om kinderna av uppmärksamheten, men vilket fint litet gäng som samlats där i en av Göteborgs mest inspirerande butiker. Himlen om du älskar papper och anteckningsböcker!

Det här är Lise. Vilken stjärna. Så ödmjuk och cool och grym på bokstäver förstås.

Hon berättade att det bara är ett par år sedan hon började med  bokstavskonst och tänk dig att på den tiden hinna släppa en bok (en så himla fin dessutom) och nå upp till över 120 000 följare på instagram och kunna försörja sig på detta. Wow! Tänker att hon är född till att göra just det här och blir otroligt inspirerad av själva resan och förverkligandet av en dröm.

Jag kände nästan inte igen någon av de andra tjejerna och blev så glad när Emma dök upp med lilla Bente. Varm och strålande som alltid.

Och Hanna förstås, i vackraste kappan och snyggaste paget.

Lise  med pennan. Det ser så enkelt ut när hon visar. Önskar att jag hade haft tid att prata mer med henne under kvällen, men var tvungen att rusa vidare. Men vi bestämde att vi borde ta en fika någon dag snart och prata mer och det ser jag fram emot!

Lises Lettering hittar du här. Tänker att jag ska visa lite mer av den i ett annat inlägg. Det är dessutom Kristin Lagerkvist som fotat boken och jag tycker verkligen att hennes bildspråk passar så bra ihop med Lises.


1 Comment

  • Staycation - Hotell Eggers
    Staycation - Hotell Eggers 7 maj, 2018 at 21:41

    […] jag tänker på onsdagen förra veckan nu så känns den lätt surrealistisk. Det var efter Lises release som jag mötte upp min fina barndomsvän Maria och checkade in på Hotell Eggers. Rummet vi fick […]

Comments are closed here.

Translate »