Från september genom mobilen

Hej mina vänner. Jag ligger hemma superförkyld och skrollar igenom mobilen. Tänkte att jag skulle dela med mig lite av vad som finns där.

Först blombuketten + grönsaker från Bondens marknad i lördags.

Och en blombukett direkt från trädgården lördagen innan. Älskar att gå runt där i gamla träskor och titta på vad som poppat upp av alla blandade frön som spreds ut i våras.

Det här kunde varit jag idag. Pyjamas och en kopp i handen mest hela tiden.

Du som följer mig på Instagram vet att jag förra tisdagen hade en heldag i Göteborgs södra skärgård. Sista stoppet var på Pensionat Skäret på Styrsö. Ska skriva ett eget inlägg om det snart, så otroligt mysigt och genuint. Hos min fina vän annacate kan du läsa mer om dagen och hur vi kom dit.

Tog på min röda tröja på valdagen. Hjärtat är rött och sitter till vänster.

Lugnet i skogen och en perfekt Karl-Johan svamp. Längtar verkligen ut i skogen igen och jag tror att vi tar oss dit igen till helgen.

Septemberdopp. Ska försöka bada mer denna höst och kommande vinter. Älskar känslan när kroppen blir chockad av det iskalla vattnet.

Den här svampmackan alltså. Så himla god!

Ett av alla vackra rum på Skäret. Ska ta dit min käresta någon dag i höst.

Vrångö.

Tycker så mycket om denna ö som jag åkt till många gånger om, året om.

Och till dig som läser, tar dig tid att kommentera och lämna hjärtan. Jag blir så otroligt glad, även i perioder när jag är dålig på att svara. Varenda ord betyder mycket, vill att du ska veta det.

<3


1 Comment

Leave your comment
  • Sanna
    Sanna 26 september, 2018 at 09:46

    Nanna, tack. Vilka bilder och vad du är fin (fin på så många vis). Du är en av de personer som hjälper mig att känna mig mer mänsklig och det är för att du är just de, mänsklig med allt vad det innebär. Har läst och tittaren här så många gånger men skriver sällan/ om ens någon gång? Krya på dig och ta hand med koppen i handen. Tack.

Leave your comment

Translate »