Kajkanten genom mobilen

I lördags dukade vi upp frukosten i lillasysters fönster och planerade dagen tillsammans. Så glada och pepp på en minisemester till Vrångö i Göteborgs södra skärgård.

Efter lunch checkade vi in på Kajkanten som består elva sjöbodar precis intill vattnet. Varje rum är utrustat med dusch och pentry, samt magisk utsikt över hamnen. Mina föräldrar följde med ut några timmar, vilket var väldigt mysigt och väldigt tacksamt med tanke på att vi packat som om vi skulle vara borta en vecka.. Klart hunden Alice skulle med också! Här satt vi sedan hela eftermiddagen och spelade spel och skålade för semester.

En liten promenad i hamnen för att hitta en stege till mamman som ville doppa sig.

Här hittade hon en egen plats för måleri och sång.

Jag älskar verkligen att komma ut till öarna. Förutom att jag älskar miljön så är det så perfekt när jag reser själv med barnen. Det tar bara en timme att komma dit och ändå känns det så avlägset från hemma.

På morgonen vaknade jag av måsskri och solstrålar som trängde in mellan persiennerna. Jag tassade ut barfota på det fuktiga trädäcket och njöt en liten stund av denna magiska utsikt.

Sen frukost! I vår vistelse ingick även en frukostbox vilket gjorde det extra smidigt.

Och sedan spenderade vi hela förmiddagen i en varm badtunna med kall blå himmel ovanför.

Höjdpunkt <3

Vrångö är så himla vackert och påminner om så många olika faser i mitt liv. Stannade upp här vid det guldskimrande gräset vajande i vinden. Tänkte att vi har det så bra nu, att jag är mer i fas än på väldigt länge. Ska utveckla vad jag menar med det någon dag…

Blomplock på vägen till båten innan hemresa.

Och en blomma i håret <3

Tack för detta dygn av hopp på klippor, pizza vid vattnet, iskallt dopp i havet, sol och vind och en natt nära intill mina skatter. Kan verkligen rekommendera alla ett besök på Vrångö och Kajkanten för att fylla på själen.

Nu är vi laddade för en ny vecka, önskar dig en fin!

 


04 Comments

Leave your comment
 • Ann Beskow
  Ann Beskow 8 april, 2019 at 13:29

  Vilken helg så där plötsligt i början av april

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 24 april, 2019 at 09:14

   Jaaaa <3

 • Victoria Glosemeyer (Baraförattjagvill)
  Victoria Glosemeyer (Baraförattjagvill) 8 april, 2019 at 16:32

  Hur vackert var det inte där! Vilka underbara bilder! Jag älskar också de där öarna, men har betydligt längre för att ta mig dit!

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 24 april, 2019 at 09:14

   Tack snälla! Ja, det är fantastiskt att ha dem så nära <3

Leave your comment

Translate »