“Jag älskar verkligen att skriva”

Precis när jag lämnat Dalarna för ett par veckor sen, blev jag kontaktad av en journalist som ville göra ett reportage om mig på sajten Siljan news. Finns att läsa här för den som vill ♥️

Just nu känner jag hur hjärtat börjat klappa extra för mina hemtrakter. Jag längtar tillbaka och vill hinna stanna i lugnet och andas det tysta och stilla. Jag längtar efter att åka dit en helg i sensommaren och bo så här vackert, intill skogen och morgondoppen, med utsikt över blånande berg och Orsasjön. Helst med min syster.

Bibliotekstjänst skrev så fint om boken som fick helhetsbetyget Briljant! (nyp-mig-i-armen) och jag längtar efter att börja på nästa bok, som just nu breder ut sig i mitt huvud i väntan på tid.

“Glitterstrand och rutig sorg är en ömsint och finstämd historia lågmält berättad av Nanna van Berlekom. De 38 kapitlen vars rubriker i sig utgör små smycken i en i övrigt ytterst välskriven bok är förtjänstfullt illustrerad av konstnären och kreatören Kajsa Hagelin. Hennes frikostiga helsidesakvareller ackompanjerar berättelsen utomordentligt väl. Att glädje och sorg går hand i hand genom livet kan knappast beskrivas bättre än i denna kärleksfulla debutroman väl lämpad för högläsningen men också som läsa-själv-bok för barn i låg- och mellanstadieåldrarna”.
Helhetsbetyg: 5 Publiceras i BTJ-häftet nr 15, 2021.
Lektör Elisabeth Frank


1 Comment

  • Sofia
    Sofia 31 juli, 2021 at 14:51

    Jag älskar ditt vemod och melankoli i dina texter

Comments are closed here.

Translate »