Inför helgen

Snart helg igen och jag tänker mig frukostar som den här. Goda juicer, croissanter, ostar, frukt, starkt kaffe och blommor från trädgården.

Kanske gör vi en pizza bianco med svamp och karamelleriserad lök. Denna gjorde vi för några helger sedan av köpedeg som vi kavlade ut tunt. Det blev så himla gott! Lyssnade på Billgren Woods avsnitt om höstmat idag och blev väldigt sugen på att duka upp höstiga middagar och bjuda in…

Croissant med rökt skinka, appenzeller, dijonsenap och tomat är en väldigt god frukost.

Tänker mig stickade tröjor, en kopp kaffe i handen rakt igenom helgen och UNO på denna mjuka matta tillsammans med barnen.

Kanske en bukett från Lilian.

Framför allt ska jag hålla mina barn nära intill mig. Prata, lyssna, krama och landa.

Vi ska också ordna 6-årskalas för lillasyster och kolla på storebrors fäktningsmatch, laga fisktacos och baka regnbågstårta. Behöver jag säga att det ska bli helt underbart att få hem barnen igen efter en vecka ifrån?

Helt underbart.

Önskar dig en fin, varm helg.


02 Comments

Leave your comment
 • Johanna Ericsson
  Johanna Ericsson 8 oktober, 2018 at 09:35

  Hej,
  ville bara dela en liten tanke som jag alltid tänker när jag läser dina inlägg, alltid så fina kloka ord som du delar med oss och vackra inspirerande bilder.

  Tycker att ni har skapat ett sån fin plats här. Trivs verkligen i era ord och bilder. Känner mig alltid lite mindre stressad och mer tillfreds.

  Önskar dig en fin dag
  // Johanna

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 8 oktober, 2018 at 14:11

   Tusen tack Johanna <3 Det gör mig otroligt glad

Leave your comment

Translate »