Hösten kom

Jag börjar med att ursäkta mig igen trots att jag kanske borde låta bli. Tiden rusar och snart har en vecka passerat utan att jag riktigt förstod hur. Jag har flängt mellan parkour, fäktning och dans. Anställningsjobbat, planerat tre kommande kampanjsamarbeten, varit sjuk och börjat med antideppressiva igen för att plana ut de hormonella dipparna.

Veckan har ändå varit varm och kärleksfull, som om även barnen känt av klimatet och det politiska läget. Vi har somnat tätt ihop, skrattat mer och tjafsat mindre om onödigheter. Nu är dessutom hösten här på riktigt och jag njuter av klänning + tjocktröja, en kombination jag älskar.

Idag berättade en kollega hur mycket hon tycker om mig och gav mig en lång kram, sådant som man ju bli fantastiskt glad av och borde göra mot andra oftare, tänker jag. Försökte ta till mig och föra det vidare under dagen. Imorgon tänker jag möta mina kollegor i röd klänning, gula sneakers och öppet sinne.

Imorgon innebär också att krama barnen hejdå innan vuxenhelgen börjar. Längtar efter  tystnaden  och lugnet i stugan i bokskogarna och tänker mig en kväll med vin och samtal framför brasan till långt in på natten tillsammans med honom. Svampexkursion och en vacker spelning väntar också.

Önskar dig en fin helg nu


06 Comments

Leave your comment
 • Annacate
  Annacate 13 september, 2018 at 22:42

  Fint ♥️ Längtar efter tid med dig nu.

 • Sharon Braun
  Sharon Braun 14 september, 2018 at 04:02

  Your posts are your hugs to the world, and I am sure I am not the only one returning hugs to you! Thanks for all the beauty you share.

 • Tiina Heiskanen
  Tiina Heiskanen 14 september, 2018 at 17:10

  Livskänsla! Så varmt,personligt och innerligt. Bild och text. Tack Nanna.

 • Hallin
  Hallin 14 september, 2018 at 20:03

  Du skriver alltid så innerligt och fint

 • Charlott
  Charlott 14 september, 2018 at 23:13

  Alltid så fint! Måste tipsa dig om Mia Lundin, angående hormonella svängningar. Vet inte om det är pms det handlar om men sen jag började med Mias rekommendationer på kosttillskott vid pms har mina extremt jobbiga dagar försvunnit. Har provat mycket innan men inget som fungerat. Här är en länk om du vill läsa mer:
  https://www.mialundinshop.com/index.php?main_page=index&cPath=32&zenid=q70usm0mq75tpo3d7a90klbig4

  Kramar

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 22 september, 2018 at 21:51

   åh tack snälla! Ska absolut kolla upp detta tips!<3

Leave your comment

Translate »