En jobbdag i Varberg

Äntligen blommar det stora rosa trädet i parken över gatan. Och plötsligt blommar allt på samma gång, både hägg och syrén, och det känns lite konstigt när naturen avviker från sin naturliga gång. Sådant jag funderar över medan jag dricker kaffe och packar för en tur till Varberg. Tänker att jag på en klippa i solen kommer att få ro att skriva, forma alla orden som vill ut och strukturera upp kommande jobb. Och så bara vara nära honom igen. Så oerhört fint.

Önskar dig en fin måndag

<3


02 Comments

 • Lisa
  Lisa 17 maj, 2018 at 14:58

  Hej hjärtanes Nanna!
  Sådan ljuv-musik-inspiration Du och dina systra bjur på – så tacksam för detta.
  Och blir så glad & varm när du skriver om kärleken din.

  Jag är från Varberg själv från början därför tycker jag kanske det är lite extra romantiskt att ni möts i denna ljuva stad.
  Nu bor jag istället med min kärlek (och våra lilla busiga hönsfamilj) på en liten sekelskiftsgård strax utanför Varberg. Här driver vi ett hemma-hos-pensionat och ordnar med go-mat skördad från våra grönsaksland, kirrar kalas och ordnar med mysig picknickpaddling på vackra Hjärtaredssjöarna som ligger precis nedanför gården.

  Nu när gröna maj övergår i ljusa juni öppnar vi också upp en härlig gobit nere vid strandkanten, nämligen gårdens gamla Tvättstuga som gjorts till ett litet romantiskt get-away-staycation-krypin. Det är så gulligt!
  Vi har gjort i ordning huset i nationalromantisk 20-talsstil (tänk typ Karin Larssons stil ungefär).
  Tänkte det kunde vara ett tips för dig och din kärlek i sommaren, om ni vill landa på en plats ett stenkast från Varberg.
  Och bara livsnjuta lite…

  Här är ett lite smakprov på vyn utanför…
  https://www.instagram.com/p/BiccaE9nrGU/?taken-by=hos_lamberts

  Kärlek och syrénblomster från oss till dig!

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 19 maj, 2018 at 10:37

   Tack rara för ord och tips, detta ska jag förstås kolla in <3 Varma hälsningar Nanna

Comments are closed here.

Translate »