En gång skog och förälskelse

Det har varit en lång tid av JOMO för mig. Jag har varken velat eller orkat göra så mycket mer än att jobba och vara med barnen. Men plötsligt har luften fyllts av vår och jag inser att jag är på en ny plats. Det har hänt så mycket, fast jag gjort så lite. Att fylla händerna med lera och jobba fram en form, medan hjärnan har vilat, har varit väldigt bra för sinnesron. Liksom att skriva. Jag har skickat iväg ett andra manus till förslag och har ett annat väldigt roligt bokprojekt på gång.

Och jag är pirrigt nyförälskad i någon som bor några kvarter bort. Det är så mäktigt när man tänker på livets cirklar – att han bodde på samma gata som mig innan jag separerade med barnens pappa, och ändå har jag aldrig sett honom. Nu lyser han upp hela Göteborg med sin närvaro.

En gång skog 🌲 Familjens vän Ida hade vernissage i ett av göteborgs vackraste hus, Gathenhielmska.  Jag skulle vilja somna i det här rummet varje kväll, omgiven av trädens lövverk och ljuset som silar in mellan grenarna.

Jag vet ingen som skapar magi med ljuset som Ida.

I januari flyttade Billie in, och hela familjen är golvad av denna lilla kärleksfulla, nyfikna och roliga katt. Han följer mig vart jag än går och ligger alltid tätt intill på nätterna.

Hur är det ens möjligt att vara så här gullig? Han har mitt hjärta i sin tass ♥️

 


02 Comments

Leave your comment
 • Emma i Jonsered
  Emma i Jonsered 1 maj, 2022 at 21:07

  Fint att ”höra av” dig igen. Har saknat din närvaro här och varit inne och kikat lite ibland 🙂 Så kul med fler bokprojekt (och keramik) ! Njut av våren (visst känner man att livet liksom återvänder…) och nyfunnen kärlek

 • Hannah
  Hannah 9 juni, 2022 at 19:03

  vill bara säga {eller skrika} HURRA HURRA HURRA…!
  när jag läser och ser det här.

  Du skriver och beskriver så fint.

  och keramiken. oj oj oj. säljer Du..?

  varmaste hälsningar och HURRA HURRA HURRA,

  hannah

Leave your comment

Translate »