TITTA IN HOS SWEDISH NATURE COLLABORATIONS

Jag har en lugn fredag i butiken och tänkte passa på att visa er några glimtar från några favorithörn. Jag älskar verkligen gammal keramik och skulpturer som känns lite hemmagjorda, & inte för perfekta. Och Karin Lengstrands vackra vaser, ser så fram emot att få visa er vad hon har drejat till vår popup-butik på Nääs Fabriker! Helt fantastiska grejer!

Den fina hyllan har Patrik byggt och vi har inspirerats av General Store i LA. Mycket av allt det jag väljer att ta in är inspirerat därifrån och jag blir väldigt glad när kunder kommer in och älskar mitt utbud! Jag blir faktiskt lite road av de som kommer in och tar ett artigt varv fast jag ser att de undrar vad det är för lalaland de har kommit till, haha…

När jag valde att öppna en konceptbutiken Swedish Nature Collaborations tillsammans med min man Patrik så var det för att att jag älskar hantverk så mycket. Jag beundrar verkligen de som kan skapa mästerverk med sina händer och jag känner en helt annan respekt och glädje i de saker jag äger som är handgjorda, speciellt nu när jag har större inblick i vilken tid det ligger bakom och många bra beslut i val av material och framställningsmetoder.

Lina bakom märket FJLN gör otroliga silkeskaftaner i ekologisk siden, som hon växtfärgar i flera olika lager för att få fram de vackra mönstren de har. Det gör hon med naturliga medel som avokado, blommor och rost. Hon har zero waste- tänk och samarbetar del med olika blomsterbutiker för att ta hand om deras blommor de inte längre kan slänga och använder i sin produktion.

Ni som kommer kunna ta er till Nääs fabriker under december månad kommer ha chansen beskåda fler olika varianter av dessa och även kimonos, sjalar & ponchos!

Nu ska jag strax stänga butiken och stänga av mobilen (minns inte när jag gjorde det senast) och åka med min kompis Kristin till Nynäs havsbad och sitta i deras spa och bara njuta. Att driva en butik och samtidigt bygga upp en ny på andra sidan landet var lite slitigare än jag trodde och så livet på det…

På söndag ska ni få se en annan rolig sak jag lyckades klämma in dessutom!

Puss så länge!


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »