SWEDISH NATURE CO. PÅ NÄÄS FABRIKER

 

Äntligen har vi haft premiär för vår popup-butik på Nääs Fabriker! Jag har längtat så efter det här och varit både stressad och orolig att vi inte ska få ihop det och kanske inte ens bli uppskattade, men jag tycker vi fick till det riktigt fint och upplevelsen var att vi mottogs med värme från alla håll och kanter!

Swedish Nature Collaborations hittar ni under hela December månad på Nääs Fabriker och vi kommer ha öppet ons-sön 11-16.

Ibland fler dagar och ibland senare, så håll lite koll på vår Instagram om ni är sugna på ett besök!

Med oss har vi FJLN, Lina Nääs otroliga sidenkonstverk.

Fanny Schultz populära illustrationer.

Storm of Sweden, Karin Sandberg Källströms handsydda läderverk.

Kristiina Haataja unika skulpturer & Karin Lengstrands konstnärliga keramik.

Helene Kask holistiska silversmycken.

Svenska Station Lina & Fredrik Borghardt handgjorda möbler.

Johanna Hedborg fantasifulla fotografier.

Patrik Hont abstrakta konstverk.

 

Och Bodil Vintage såklart som skymtar i varje bild, plus mycket som inte syns. Fullt utbud och bättre än någonsin om jag får säga det själv!

Ett otroligt gäng kollaboratörer som jag beundrar för deras färdigheter och personligheter. De har inte bara bidragit till butiken med sina vackra alster utan även med sjukt mycket pepp och uppmuntran och utan dem hade det inte blivit så här himla bra! Stort TACK till er!

Ni som är nyfikna på vad som kommer till butiken inom kort får här en tjuvkik! Den vackra dagbädden och fåtöljerna finns snart i popup-butiken! Och ni som är sugna på stubbar, så har Svenska Station gjort ett gäng som vi har i popupen!

 

Hoppas få träffa några av er i väst! Har redan fått besök både vänner & bekanta från Instagram och följare som inte haft möjlighet att komma till Stockholm och det är så himla kul!

Hoppas ni alla får en fin vecka! Och glöm inte att hänga med på Instagram, där kommer jag lägga upp bilder i stories hur jag gjorde min hängande växtinstallation som några efterfrågade!


03 Comments

Leave your comment
 • Hannah
  Hannah 7 december, 2018 at 18:46

  Det här var så vackert att det inte är riktigt klokt..!

  • Elin Jensdotter Hont
   Elin Jensdotter Hont 16 december, 2018 at 14:05

   Tack Hannah! <3

  • Elin Jensdotter Hont
   Elin Jensdotter Hont 9 februari, 2019 at 14:38

   ÅH Tack Hannah! stor kram!

Leave your comment

Translate »