Hundkatten. Och så vill jag be om tips.

Jag har två barn också, men de vill ofta inte vara med på bild. Och det är med katten jag hänger hela dagarna när jag jobbar på mitt lilla hemmakontor och de går i skolan. Anledningen till att han är med på så många bilder är nog för att han är där jag är hela tiden. Han är den bästa blandningen av katt och hund och pratar som en kraxande fågel. Ibland tror jag även att han förstår humor, för han är så himla rolig.

Har ni förresten sett att Mari delar med sig tutorials för deras nya hall? Sjukt peppigt bygginspo kan jag lova!

Jag missade Guldbaggen häromdagen men såg den på SVT play. Vilken stark gala, var alldeles rörd efteråt. Massor av underbar kvinnokraft. Se den!

Maria på Husligheter väcker många bra frågor om miljön tycker jag. Nu senast handlade det om Wish. I vår familj köptes det squishys därifrån förra året, den första och sista… För egen del hann jag inte reflektera kring själva prylen innan jag hade lovat sonen att få köpa sig en, jag som ändå ser mig som vän av miljön. Då är det ju toppen att vi hjälper varandra och lyfter de viktiga frågorna vi kanske missar mellan fritidshämtning och vardagsmaten. Hur är den här prylen tillverkad, är den giftig, hur har den fraktats hit? Maria skriver dessutom så bra tycker jag, kan varmt rekommendera hennes återkommande viktigheter på bloggen Husligheter.

Och så vill jag fråga om en tjänst också, på söndag ska vi i Kollektivet äntligen ses och smida framtidsplaner. Nu har vi funnits i 3 månader och vi har redan fått så mycket fina kommentarer och kärlek. Tack alla ni för det. Men, helt krasst vill vi utvecklas och bli bättre. Är det något du vill dela med dig av, något som inte funkar, något du vill ha mer av, något du vill se mindre av.. Ja du fattar, skriv gärna till oss här i kommentarerna!! Vi är så nyfikna på hur ni ser på siten, och vi vill ju såklart göra allt vi kan för att lyfta sidan till nya nivåer. Tack på förhand!


17 Comments

Leave your comment
 • Maria/Husligheter
  Maria/Husligheter 24 januari, 2018 at 12:39

  Åh, gullekatt! Tack snälla för länk och fina ord, jag blir jätteglad!

  • Lina Östling
   Lina Östling 25 januari, 2018 at 21:17

   Tack själv hörru! Ser fram emot en massa bra läsning och fortsatt länkande till dig. Vi ses // Lina

 • Malin
  Malin 24 januari, 2018 at 12:57

  Underbart platt katt. ☺

  • Lina Östling
   Lina Östling 25 januari, 2018 at 21:18

   Hihi, ja han ser rätt platt ut här. Annars är päron hans egentliga form / L

 • Fanny Lindén
  Fanny Lindén 24 januari, 2018 at 20:22

  Ni gör det ju så ofantligt bra! Jag älskar denna sköna mix av vardagsliv, personliga tankar, kloka råd och förstås inspirerande hem och platser. Bara tacksam att få följa med!

  • Lina Östling
   Lina Östling 26 januari, 2018 at 09:21

   Tack snälla Fanny, jag skickar vidare dina fina ord till resten av kollektivet. Ha en skön helg så hörs vi, Kram // Lina

 • Emma Thun
  Emma Thun 24 januari, 2018 at 22:06

  Ljuvlig katt, tur att ni inte har oss som grannar…. Skulle nog inte kunna hålla oss från att “kattnappa” då och då…

  • Lina Östling
   Lina Östling 25 januari, 2018 at 21:19

   Å, det hade ju varit underbart ju. Vi skulle behöva en kattnappare faktiskt.

 • Fanny
  Fanny 25 januari, 2018 at 19:10

  Vilken söt katt! Jag tycker verkligen ni har ett gäng härliga bloggar här! Det är många vackra foton! Det jag saknar är headers så att man ser vems blogg man är inne på och att kunna scrolla mellan de olika inläggen istället för att klicka sig fram och tillbaka! Lycka till!

  • Lina Östling
   Lina Östling 25 januari, 2018 at 21:25

   Å vad bra input. När vi byggde sidan fick vi kompromissa en del med temat vi valt, temat i sig hade med sig både för och nackdelar. Men det här med flödet är något vi också tycker känns logiskt och kommer se över inom snart framtid, vad som är görbart och ej. Tusen tack för att du tog dig tid, ha en fin helg // Lina

 • Sara
  Sara 25 januari, 2018 at 21:01

  Superfina bloggar men tyvärr tycker jag inte flödet är så bra i dem, precis som ovanstående kommentar så håller jag med om att det borde vara möjligt att scrolla vidare till nästa inlägg och fortsätta läsa flera inlägg i samma blogg, jag tappar intresset fort då jag behöver klicka tillbaka och leta inlägg… Samt instämmer också i headers. 🙂 Lycka till – kul att ni alla är i samma forum, många fina bloggare som sagt!

  • Lina Östling
   Lina Östling 25 januari, 2018 at 21:31

   Hej hej Sara, vad kul att du gillar kollektivet! Hoppas du har lite tålamod kvar för oss nu 🙂 Den här frågan är på prio-listan. Vi har ett tema som inte är helt obegränsat i görbarhet, men förhoppningen är ju såklart att vi ska hitta en lösning på detta, synd om det blir på bekostnad av att läsare tröttnar.. Det vill vi ju INTE!! TACK för att du kikade in och delade med dig av dina tankar, så värt det!! Kram // Lina

 • Karin
  Karin 28 januari, 2018 at 07:19

  Hej. Gillar er sida massor. Det jag tycker är svårt är att veta vem som skrivit ett inlägg när man väl är inne och läser det. Kanske syns det men jag inte fattat vart jag ska titta . Tack för all inspiration!

  • Lina Östling
   Lina Östling 29 januari, 2018 at 13:26

   Hej hej Karin, ja det här vill vi jobba på så att det blir TYDLIGT, idag är det inte så självklart precis som du upplever.. På mobilen kan du scrolla allra längst ner för att se författaren, och på datorn så ligger författar-presentationen på höger sida om inlägget. Bra input, vi tar verkligen till oss detta. Tjing // Lina

 • Ida/etkatteliv.no
  Ida/etkatteliv.no 28 januari, 2018 at 20:12

  For en herlig katt! Det ser ut som han har plenty med personlighet også 😉

  • Lina Östling
   Lina Östling 29 januari, 2018 at 13:28

   Ja så är det verkligen, han är väldigt lätt att älska. Så härligt och berikande med kattkompisar // Lina

 • Helgen, blåställen och systerträffen
  Helgen, blåställen och systerträffen 29 januari, 2018 at 19:38

  […] det som skulle avhandlas och där vill jag passa på att tacka er som tog er tid att kommentera på förra inlägget. Ibland är för oss självklara bitar såklart inte glasklara för någon annan, men vi fattar […]

Leave your comment

Translate »