Hej igen vardag!

Idag värker kroppen skönt av träningsvärk, jag såpskurade golv här hemma igår och det ger inte bara det vackraste golvet, underbar såpalukt utan även medvetande om muskler en inte visste en hade.

Vi satte också upp vår lampa Tage vi haft i matrummet, men som hängt i ett skräprum medans vi målat tak och väggar. Lite konstigt att vi satte upp den först nu kan tyckas, när det äntligen börjar bli ljust. Det har väl varit fokus på annat. Eller gott nog med stearinljus.

Jag älskar vårt kök, speciellt när solen kikar in på eftermiddagarna. Inte ens stök ändrar min uppfattning om den saken. Men det där med stök, hur hemskt är det egentligen? Jag har jättesvårt att komma undan små högar av saker, en trave kläder eller en väska som ska packas upp. I mitt huvud är det vardag, och jag gillar ju verkligen när den får vara med i bild. Jag tänker, och hoppas, att det är lite av ett signum för mitt bildspråk.

Annars då. Hade gärna lagt mig på ett element och pallat upp hakan sådär bekvämt som katten gör. Imorgon börjar livspusslet med tidiga mornar (mitt värsta) och vi sörjer lite att lovet är slut för vår del. Må det gå fort fram till påsklovet!!


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »