Hej!

Det var då väldans vad det blev svårt att kicka igång bloggandet. Försöker förstå varför, jag har massor av bilder från sommaren som väntar på att få synas. Kanske är det för att de bilder jag har inte stämmer överens med vad jag egentligen tänker på.

När skogar och bilar brinner samtidigt som ett främlingsfientligt parti växer sig stort och starkt i ett samhälle där det finns så otroligt mycket att vara tacksam för stämmer inte mina tankar och bilder ihop.

Projekten i sommar har inte blivit av, men det har badats desto mer. Förra veckan tokfixade vi hemma i köket inför en fotografering jag och Mari skulle göra för tidningen Lantliv. Det var så roligt att plåta hemma, Mari tolkade vårt kök SÅ HIMLA FINT. Och i oktober kommer resultatet ut. Tvära kast här, jag får mjukstarta lite men glömmer inte vad som känns viktigt på riktigt. Hoppas ni haft en fin sommar och kommit igång fint ni som är där.


04 Comments

Leave your comment
 • Eva Lie
  Eva Lie 15 augusti, 2018 at 11:19

  Fina reflektioner Lina… Jag håller helt med dig.
  Varma hälsningar Eva

  • Lina Östling
   Lina Östling 25 augusti, 2018 at 08:25

   <3

 • Babes in Boyland
  Babes in Boyland 15 augusti, 2018 at 13:59

  Förstår och delar dina känslor! Himla fina bilder som alltid. <3

  • Lina Östling
   Lina Östling 25 augusti, 2018 at 08:27

   Vissa dagar är svårare än andra att stå med ett ben i en värld, och det andra i verkligheten. Men det är ju även det en del av livet <3

Leave your comment

Translate »