Från lokaljakt till naturens konstverk

Jag startade helgen med att bli lite förälskad i en lokal.

Attans att just det här rummet redan är tingat.

Jorå, golvet går att leva med. Och ljuset från fönstret. Allt är mer än ok. Men som sagt, någon annans.

Gåiregnettassar.

Varje dag plockar vi, precis som alla andra ägare av äppelträd, massor av äpplen. Jag vill torka äppelringar men funderar på om vi inte ska åka till ett musteri nu direkt. Det går ju liksom inte att spara allt för länge och det går absolut inte att göra äppelringar av alla.

På lördagsmorgonen drog vi iväg till våra kompisar på landet, det skulle snickras tak och kollas nykläckt bäbis. Hur söt som helst. Och så blev det sommar igen, härligt för oss alla.

Imorse när vi vaknade låg dimman tät och det var som att kliva ut, eller in, i en konsthall när vi skulle gå från vårt pyttiga hus för att äta frukost i storhuset (som inte alls är stort, mer urgulligt och med allt en behöver). Överallt dessa skapelser tillverkade av varelser som inte legat på latsidan nattetid. Och nu är de antagligen igång igen, hårt arbete som upprepas varje natt. Påminner mig om att det är måndag imorgon och att den här helgen ändå varit händelserik och underbar, så helt okej att en ny vecka gör entre. Sa jag att vi avslutade det hela med ett dopp i sjön? Den här sommaren har gjort mig badtokig, hoppas så det håller i sig för jag älskar varje dopp nu för tiden. Ha en fin vecka så hörs vi!


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »