En riktig skitdag och äggleverans

Igår var jag och kära Mari på Formex, hela dagen förutom Formex var en riktig skitdag där jag bla väntade 1,5 timma på tåget hem, trillade och gjorde illa handen (hehe) och spräckte skärmen på telefonen. Bland annat. När jag väl kom hem till Strängnäs stod en fin vän och väntade på stationen och jag fick skjuts hem. Så himla glad och tacksam jag var då.

Det bästa med skitdagar är ju att en får gå och lägga sig och tänka att de flesta dagar faktiskt inte alls är som dessa.

Och så äntligen en ny dag. Jag har inga morgonrutiner alls, ibland äter jag frukost med barnen, ibland ensam eller på stående fot. Så här års verkar vi i familjen samla på försovningar och då finns det ju ingen tid alls att sitta ner.

Men om jag får välja en bra morgon är det en där jag hinner sitta ner och prata med katten, dricka kaffe och svara på mail, kolla vad alla bloggsystrar har för sig och planera dagen.

Vi har precis fått leverans av ägg och lite kött vi beställt från en ekologisk gård strax utanför Strängnäs. Ekologisk och närproducerat och hemleverans en gång i veckan, du kanske har något liknande i närheten där du bor!? Rekommenderar att kolla upp, för detta är ju väldans bra. Världens vackraste ägg (tyckte både jag och katten som ni ser) och de fick bli starten på den här dagen som kommer bli tusen gånger bättre än igår. Önskar er detsamma!

Och trendspaning från Formex utgår från min sida, men Mari dokumenterade duktigt en hel del skönheter och reflektioner, kika in!!


02 Comments

Leave your comment
 • Emma Thun
  Emma Thun 21 januari, 2018 at 08:23

  Hjälp, vad jag saknar katt… Vilket fint sällskap hen ser ut att vara.

  • Lina Östling
   Lina Östling 21 januari, 2018 at 22:05

   Ja det känns helt otänkbart att vara utan denna lilla varelse nu. Är det allergi som stoppar dig?

Leave your comment

Translate »