Dagen efter

Dagen efter middag och häng med bland de bästa jag känner. Nu har alla åkt hem och på bordet ligger det kvar rester från sånt vi pratade om.

Min kompis Frida berättade att hon varit i det här huset och jag blev eld och lågor och grymt avis. Jag och Mari var på den här utställningen i våras och jag har inte riktigt kunnat släppa den här enormt inspirerande grupp utan fick verkligen mersmak. Det vore ju helt fantastiskt att få göra ett besök i huset, har någon av er varit där?

Det där med att städa undan är ju skönt. Men först lite frukost, efter-frukost-kaffe, fika och lunch.

Vi var sex personer och vårt långa bord för 12 drogs ihop och fick bli litet och mysigt istället.

Det här rummet. Får ingen ordning på det, men har lite tankar och idéer, framförallt kring hur väggarna skulle kunna bli mer ombonade och inte så kala. I somras var jag i domkyrkan här i Strängnäs och blev så inspirerad vad gäller väggar. Så roligt att inspiration kan finnas framför en när en minst anar det. Fortsättning följer.

Plockade fläderbär i trädgården och ställde på bordet istället för blommor.

Men fick världens finaste bukett igår som fick samsas med flädern idag. Den fick precis plats i vårt lilla serveringsskåp som vi byggt i köket. För några veckor sen byggde vi det slutgiltiga, en spegel mellan under och överskåp. Jag har målat med linoljefärg 2 gånger men behöver nog dra några gånger till innan det täcker ordentligt. Är iallafall så nöjd med resultatet.

Och då fick det här harbräket flytta lite temporärt till trappen då det fick ge sin plats vid serveringsskåpet till buketten. Detta flyttande. Igenkänning någon?

Jag har sagt det förut, jag strävar alltid efter rent och undanplockat men ändå dras jag till och landar i något slags myller av saker högt och lågt. Koncentrerad oordning. Då trivs jag och det får jag nog acceptera.

Och nu har familjen kommit hem och det är tvång på soffmys. Så skönt med söndagar. Hej på er!!


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »