Behind the scenes för Boråstapeter

Hej! Jag har haft fullt upp nu i två veckor med allt möjligt, bland annat det här, ett jobb för Wallvision och Boråstapeter. Jag tänkte visa några behind the scenes eftersom själva jobbet först kommer lanseras nästa år. Jag och Mari fick i våras frågan om att jobba tillsammans med Boråstapeter och när vi fick höra om produkten och se moodboardet blev vi eld och lågor. Det här skulle passa oss perfekt! Så gick sommaren och hösten kom, vi rekade locations som tokar och hittade till slut det här fantastiska huset som är under stor renovering. Ni som sett våra rek-bilder minns kanske att vi hoppade runt på bjälklaget. Så tidigt förra veckan lämnade jag Strängnäs och åkte längs med vägarna som stämningsfullt bar kvar på dimma.

Vi hade redan bestämt vinklar och utsnitt, men sen är det ju inte alltid så att allt funkar i praktiken. Det måste testas, stol eller pall, vad blir bäst för bilden…

Väggarna i det här huset är helt fantastiska, här är hallen och en putsad vägg.

Väldigt mycket smuts, som det ju blir när en renoverar, och under några lager damm finns det finaste finaste golvet och bara väntar på att få vara en del av någons vardag. Eller kanske bara väntar på en hink med linoljesåpa.

Den här kransen försökte vi med lite överallt men den gjorde sig inte rättvisa någonstans. Så fin tycker jag, men ibland måste även favoriter ryka, hur svårt det än är.

Som två små nissar jobbade vi i huset, Mari med mössa för att förstärka tomtenissekänslan. Skivorna bakom fick bli tillfälligt golv där det inte fanns något. Har aldrig jobbat utan golv förut och var så otroligt tacksam när jag kom hem för att det problemfritt går att knata runt. Kändes otroligt skönt med ett golv just då, spännande hur perspektiven förskjuts.

Maris fina tavla som hon hittat i deras hus när de renoverat. Den fick nu vara en del av jobbet och den passade alldeles perfekt som rekvisita.

När arbetsdagen tog slut var dimman åter. Det är svårt att hålla sig från att ta upp kameran när det är så himla vackert överallt.

Naturen ger sitt allra sista nu, och det är bara att tacka och ta emot. Önskar er en trevlig helg så hörs vi snart igen!


02 Comments

Leave your comment
 • Tiina Heiskanen
  Tiina Heiskanen 20 oktober, 2018 at 20:11

  Vi hörs snart igen.

  • Lina Östling
   Lina Östling 22 oktober, 2018 at 09:41

   Ja det gör vi <3

Leave your comment

Translate »