TRIMM Lounge – vinn en egen!

I samarbete med Nordic Business Agent 

 

De senaste dagarna på kolonin har varit ljuvliga. En känsla av att flytta utomhus och jag har spenderat en hel del tid i trädgården. Fixat och pulat med planteringar och små frösådder. Jag åkte till handelsträdgården och köpte blommor till de större krukorna vid entrén. En låda med lavendel, hortensia och fältvädd fick det bli. Och mitt i planteringen kom en efterlängtad leverans från Nordic Business Agent. Med loungemöbler från TRIMM Copenhagen – ett av de varumärken som de representerar.

Lavendelplanteringen fick vänta och jag packade upp utemöblerna. De vägde inte mycket så jag kunde lätt flytta runt dem här i trädgården, sökte efter den mysigaste platsen att ha dem på. De var väldigt fina utmed huskroppen till stugan.

Det går att plocka ihop och välja olika modeller efter behov, anpassa till om man har ex. balkong eller trädgård. Jag själv har valt en Felix Cushion att ha som benstöd och extra sittplats, en rund Tiny Moon puff till bord och en stor Felix Lounger puff att ligga på. Den sistnämnda är så skön att jag tror den kommer få flytta in i lägenheten vid säsongens slut.

En sådan puff kan förresten bli din! Läs om det längst ner.

Jag har lagt en TRIMM Terrazzo bricka ovanpå min runda puff, supersnyggt. Jag älskar terrazzo som material med den levande, vackra och tåliga ytan.

Förutom flexibiliteten och komforten i loungemöblerna tycker jag att en av de bästa egenskaperna är tygets vattenavvisande och solbeständiga egenskaper. Det gör möblerna extra tåliga och lämpliga för utomhusbruk. Men härligast av allt är nog utseendet ändå, den sofistikerade och inbjudande loungekänslan.

Lite senare prövade jag att flytta puffarna vidare till platsen under äppelträdet på gräsmattan. Med knoppande grenar som skugga landade jag här. Med bok, stråhatt och en god liten bulle.

Jag är så väldigt glad över att Nordic Business Agent som är den svenska agenturen för TRIMM, vill ge denna Felix Lounger här ovan till en av mina följare. Så otroligt fin gest, och generöst!

För att ha möjlighet att bli vinnaren behöver du bara göra två små saker: gå till mitt Instagram @elinlannsjo där jag har lagt upp samma inlägg som detta. Svara på: Vad gillar du mest med vårsolen? och gå sedan in och följ Nordic Business Agent Instagramkonto på @nordicba.se

Tävlingen avslutas om en vecka, Söndagen 20 Maj kl 15. Vinnaren väljs av en representant från Nordicba.se och meddelas över Instagram.

 

Kram och lycka till!

Elin

 


02 Comments

Leave your comment
 • Ninni
  Ninni 14 maj, 2018 at 09:21

  Åh så underbart härligt Du har det vid kolonistugan, en liten idyll <3 njuter av Dina bilder.
  De där nya loungemöblerna är helt underbara, jag önskar jag hade plats för dem.
  Ljusa Kramar från Ninni.

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 14 maj, 2018 at 10:59

   Tack Ninni! Ja, jag är verkligen tacksam över den senaste veckans fantastiska väder. Äntligen uteliv. Stor kram till dig, och fin vecka! /E

Leave your comment

Translate »