Sunday Highlights

Denna vecka började lugnt med att influensan  äntligen lämnade mig. De senaste två veckorna har jag knappt lämnat lägenheten  vilket fick mig att längta efter annat än Netflix, näsdukar och filtar i soffan.

Därför var det härligt i onsdags morse att möta upp Hanna Wendelbo och Midbec i Palmhuset över en frukost. Vi introducerades för den nya tapetkollektionen Morgongåva som Hanna ritat. Cattis och Tove hade gjort ett så fint arbete med styling och fotograferingen av kollektionen, du ser på bilden, så stämningsfullt. Cattis och jag är ju inte bara bloggkollegor utan vänner privat och det var så fint att få ta del av resultatet av hennes arbete som jag fått följa under en längre tid. Så mycket gediget och omtänksamt arbete som de lagt ner.

Jag besökte senare den dagen  Ted & Teresa för att göra ett av mina inspirationsjobb åt dem och resultatet hittar du i detta inlägg. Oj, vad jag älskar den här typen av uppdrag. När jag får tolka plagg, stilar eller inredning och skapa inspiration med dem genom mitt egna formspråk. Jag är verkligen så tacksam för dessa kunder, för förtroendet och dessa inspirerande uppdrag.

I fredags damp det ner ett väldigt fin inslaget paket i brevlådan. Älskar när produkter behandlas med den här sortens respekt.

Min nya mobilaccessoar som jag beställde för en liten tid sedan hade kommit, och det smarta med skalet Marvelle är bland annat det magnetiska skalet som gör att jag kan fästa mobilen på allt möjligt. Till exempel har jag redan satt det på kylskåpet när jag läste ett recept samtidigt som jag lagade mat häromkvällen.

I ett pressmeddelande från Northern fick jag syn på barskåpet Loud, så himla fint! Vet inte om det är den kompakta och uttrycksfulla formen som gjorde mig svag eller det faktum att jag jag streckkollar Mad Men för tillfället.

Budcykel, foto Adam McGrath

I slutet av veckan ringde en transportfirma upp mig när jag satt med lunchen på Bar Centro. En pall med väldigt fint innehåll hade rest hela vägen från Danmark och nu kommit fram till min port. Jag trampade i racerfart hem och de här fina möblerna ska jag göra ett jobb med i veckan. Längtar efter att få visa er vad det är!

Helgen bjöd på våffelfika, solig tur till snötäckta kolonin, bio och drinkar på min vän Dennis ställe Pix och ett besök på nya restaurangen Totale (systerkorg till Bord 27 och Natur). Vi var nog alla något besvikna över middagen, goda viner drack vi men maten blev inte särskilt minnesvärd. Om du går dit, så är mitt tips i alla fall att testa råbiffen, en variant som påminner om Tosos.

Det var min veckas finaste stunder tillsammans med lite tips, hoppas att du haft fina dagar.

Kram fina vänner, så länge. E


02 Comments

Leave your comment
 • sabine
  sabine 11 mars, 2018 at 19:05

  such a beautiful light in your garden <3

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 12 mars, 2018 at 15:56

   Agree, love that evening light! /Elin

Leave your comment

Translate »