Stunden i ateljén

Först en liten stund i trädgården på en soldränkt koloni. Men efter ostmackan och chokladmjölk från min termos rör jag mig vidare till verkstaden. Hela helgen har jag rört mig utomhus. Tagit långa promenader. Låtit kinderna bita i de kalla vindarna.

Nyckel vrids om till dörren som går upp. Värmen från ugnen som bränt keramik under natten, är påtagligt skön.

Axlarna åker ner en bit.

Jag kikar igenom skålar och lyktor som håller på att ta form.

Börjar det långsamma arbetet med att putsa alla kanter.

Idag har jag på mig min nya väst i mocka och med fransar från Rabens Saloner. Jag älskar den! Vet inte, men det är något med fransar som alltid känns rätt. Och kul! Och till den har jag ett sött olivgrönt linne med svarta prickar, den också från Raben Saloner. Pickar och ränder är jag jag väldigt svag för, något som syns i en del av mina keramikkollektioner.

Jag har på mig min nya sneakers från Sandays. Det känns när man har dem på sig att de är av en fantastisk kvalité, de tillverkas för hand i Italien. Jag känner Marcus, grundaren litegrann och tycker ju att det är så roligt att få lyfta fram andra Göteborgsbaserade aktörer, som dessutom bara kör på med sin grej. Så himla inspirerande!

Jag hoppas att ni tycker om att jag brukar berättar om mina outfits och vad jag har på mig. Själv inspireras jag ju av så otroligt många områden, där mode är en väldigt viktig konstform. På samma sätt som naturen, en bok, restaurangbesöket, inredning och musik. Och jag vill så gärna inspirera vidare av det till er.

Jag fortsätter att putsa kanterna med mitt sandpapper.

Tinar upp från minusgraderna där ute.

Och börjar snart att  längta efter kebab. Ja, jag vet, det låter hur konstigt som helst men a l l t i d när jag är i ateljén så börjar jag tänka på kebab. Fråga mig inte varför. Men jag vet vad det blir till kvällsmat i alla fall. 🙂

Kram till dig! E

 


1 Comment

Leave your comment
  • Ninni
    Ninni 18 mars, 2018 at 17:39

    Hej Elin, jag uppskattar att Du skriver om vad Du har lätt Dig i.
    Jag tänker på Din härliga klädstil och blir inspirerad…so keep going on ♥️
    Ljusa Kramar från Ninni.

Leave your comment

Translate »