New York

I samarbete med Ted & Teresa

 

Vi är i New York! Denna stad som jag älskar så mycket!

Inför denna resa började jag pinna ut en massa restauranger och barer som jag vill besöka. Det började med ett tjugotal utspridda lite här och var på Manhattan och i Brooklyn men när flyget lyfte hade listan vuxit och jag hade hunnit pricka ut över tvåhundra ställen som jag är nyfiken på. Jag kan meddela att jag har att göra här. 🙂

Har bestämt att jag ska sammanställa en guide när jag kommer hem, så håll utkik för jag har redan nu några riktigt fantastiska ställen att tipsa om.

Så blev det dagens första paus, en bit bort från turistiga delen av Brooklyn. Idag tog jag på mig en outfit från Ted & Teresa. En volangblus i siden och kjol i linne. Båda från märket FWSS som Ted & Teresa är en av få svenska återförsäljare till. Jag har flera FWSS-plagg sedan tidigare och sidentygen som de använder har en så otroligt fin kvalité. Trots att den varit nedtryckt och pressad i en svettig resväska så skrynklar sig inte tyget, en helt fantastisk egenskap när man som jag är på resande fot. Kjolen har överdimensionerade knappar, skitsnyggt helt enkelt!

Den här vyn är väldigt mycket Brooklyn för mig. I gamla tegelbyggnader och graffitimålade fasader gömmer sig det ena coola fiket (eller butiken) efter det andra.

De här korsningarna är också New York för mig. Taxibilarna. Och rödljusen.

Efter en donuts med chokladkristyr och pepsi till var jag sockerkickad och redo för nya kvarter.

Efter en stunds promenad slank vi in på Joe´s pizza.

En slice Pepperoni är aldrig fel.

 

Hej fina vänner så länge. Återkommer snart med en ny rapport, kram E

 

 


02 Comments

Leave your comment
 • Ninni
  Ninni 13 juni, 2018 at 09:41

  Elin, Din Outfit…sååå läcker och fin, me like a lot !!!
  Ljusa Kramar från Ninni.

 • Annacate
  Annacate 14 juni, 2018 at 11:58

  Åhhhhh!! <3

Leave your comment

Translate »