Naturlig hudvård från Jolie

Inlägget sker i samarbete med Jolie Beauty.

 

För ett tag sedan kom det hem ett paket med hudvård till ett samarbete som jag har med finska webshopen Jolie.

Jolie är en spännande ny aktör på den svenska marknaden. De ser det som sin uppgift att verkligen respektera miljön och säljer därför endast naturkosmetiska märken av allra högsta kvalitet och produkterna innehåller aldrig plaster eller andra skadliga ämnen. Värderingar som får det att kännas riktigt fint och bra inombords, tycker jag.

Nu har det gått lite mer än en månad och jag har hunnit prova produkterna från deras sortiment ordentligt!

Jag vet inte hur ni själva har det, men jag försöker sedan länge att tycka om att skrattrynkorna djupnar och att nya veck dyker upp här och där. Det är ju så vackert hos andra och ger karaktär.

Samtidigt är det en kamp att tycka om dem hos mig själv och för att åtminstone inte skynda utvecklingen har jag de senaste åren börjat välja mina hudvårdsprodukter med mer omsorg.

Jag blir ibland skogstokig av processen att beställa hem nya krämer när de börjar ta slut. Nätet svämmar över av märken och produkter som är specialiserade för det ena och det andra men jag brukar vara snabb att avgränsa utbudet och jag dras ju gärna till det som är naturligt. Som ekologisk mat, materialen i mina kläder och väggfärgerna hemma. Jag tror att vi människor mår bäst av just rena och naturliga produkter och det gäller såklart även mina hudvårdsprodukter. Jolies sortiment består just av detta, och därför har det varit så roligt att upptäcka nya härliga märken hos dem!

Här kommer mina tre absoluta favoriter. Jag fastnade tidigt för Absolution Addiction, en reparerande ansiktsolja av olika blomextrakt. Bara doften. Och känslan, med oljan i en fin pipettflaska. Oljan tar jag varje kväll innan jag lägger mig.

Ett helt nytt märke för mig är Paris-märket PATYKAs produkter och deras antioxidant smoothing cream är perfekt för sådan hud som visar de första tecknen på åldrande, det vill säga min! Jag kommer helt klart att fortsätta använda den framöver och i serien ingår även denna mask som ger en jätteskön återfuktande känsla till huden.

Detta örtbaserade serum, KYPRIS, arbetar aktivt med förnyelse av huden och är ett kraftfullt tillskott till min hudvårdshylla. Jag gillar naturlig hudvård som har power och är riktigt effektiv.

 Håret upp i en knut, morgonrutinen framför spegeln.

Teamet bakom Jolie delar en vision om feminin styrka, hållbarhet och önskan om att underlätta och inspirera till en mer hälsosam, ekologisk och etisk och underbar livsstil. Och det finns väldigt mycket mer att upptäcka i Jolies webshop än vad jag har visat här. Just nu får du genom att använda rabattkod ELINXJOLIE i shoppen 15% rabatt på ditt köp.

(Gäller inte på reavaror eller på varumärken Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, Kypris, In Fiore, NUORI or Josh Rosebrook.)

Koden är giltig till den 15 april.

 

Kram! Elin

 

 


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »