Mot en större stad

 

Idag har jag packat väskan.

New York nästa! Jag ser så mycket fram emot miljöombyte, och det är ju inte vilket miljöombyte som helst. Jag ska äta mig igenom den tänker jag. Bästa eller åtminstone det godaste sättet att uppleva kultur och stämning i en stad på, tänker jag. Utan överdrift så har jag pinnat mer än 100 restauranger, barer och håliväggen-ställen på New York-kartan som jag är nyfiken på..

Och så vill jag bo på härliga hotell.

Cykla ska jag definitivt också göra (ja, faktiskt, har hört att det är ett härligt sätt att uppleva Manhattan på!) och promenera mycket.

Detta är lite vad jag tar med mig. Pocketbok till flygresan och ny superfin somrig outfit från Ted & Teresa, jag ska göra ett litet jobb med dem väl på plats. Så himla snygg kjol och sidentopp, ni ska få se!

En kompis till mig tar alltid med sig res-ljus när hon bor på hotell. Häromveckan fick jag faktiskt en sådan, travel candle, och det låter så mysigt så den åker med. Min nyaste parfym PRO FVMVM vill jag inte heller vara utan.

Fluffiga ATP sandaler och en väldigt vacker guldskimrande klänning från Ida Sjöstedt får också följa med.

Håller nu tummarna att det utlovade regnet försvinner någon annanstans och att jag inte ska få dödens jetlag, jag som till och med påverkas av att vi flyttar fram och bak klockan en timma under året är uppenbart lite känslig.:)

Ska nog gå fint!

Kram så länge, Elin


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »