Min puff Satellite – i samarbete med @nordicba

Vår! Jag känner det äntligen i luften.

Igår trängde varma solstrålar in genom fönstret och idag åkte vantarna av under min cykeltur.

Jag sitter på min nya puff Satellite i vackert svart läder. Den kommer från Trimm Copenhagen som är en av många spännande inrednings- och möbelföretag som representeras av agenturen Nordic Business Agent.

Jag har precis börjat följa Nordic Business Agent på Instagram, här på @nordicba.se . Om du som jag, är intresserad av spännande design, kvalité och inredning med extra fokus på uteliv, då är det här ett tips till dig!

Jag har upptäckt flera spännande varumärken genom deras konto, in här och ta ett kik.

Här är den i närbild förresten, min lounge puff. Den finns i två höjder och förutom i skinn finns Satellite dessutom i vädertålig canvas vilket gör den perfekt lämpad för utomhusbruk.

Den större delen av Trimm Copenhagens smarta sortiment är anpassade för utomhusbruk och andra fina egenskaper är möblernas lättvikt, att de är supersmidiga att flytta på vid behov. Jag älskar ju den här typen av flexibilitet, när möbler har breda användningsområden och min Satellite har redan fått tjänstgöra som en extrastol vid köksbordet och som nattduksbord i mitt sovrum.

Terrazzo Tray är en rejäl bricka som funkar utmärkt att ha utomhus under sommarmånaderna. Jag tänker att den ska få vara bordsskiva i trädgården när säsongen drar igång, men fram tills dess njuter jag av att ha den som en stor bricka här hemma.

 Nordic Business Agent representerar verkligen många spännande varumärken för det goda utelivet och jag lovar att återkomma med flera spännande tips från dem.

Genom att följa deras konto på Instagram kan du ta del av härlig inspiration redan nu!

 

 

 

 

 

Inlägget presenteras i samarbete med Nordic Business Agent. 


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »