Födelsedagen

 

Att fylla år är himla mysigt ändå, och det gjorde jag i torsdags. Fick frukost på sängen, paket med den där mössan som jag önskat mig och presentkort på Skönhetsfabriken. Mamma bor inte i stan men hon har en väldigt fin tradition för att fira mig ändå. Hon skickar mig alltid en stor bukett med blomsterbud, och denna gång fick jag våriga och vackra rosa ranunkels.

 

Vi åkte och tittade på ett hus i Kungssten som ligger ute till försäljning. Det var så fallfärdigt att till och med V somverkligen inte räds renoveringar, genast släppte tanken. När kvällen närmade sig kom Pappa till Göteborg och vi tre tog taxin ner till stan. Åt och drack Italienskt på Sassi, en härlig Enoteca att lägga på minnet, den ligger på en bakgata till Avenyn och sedan fortsatte vi vidare till grannvinbaren Juan Font en stund. Min syster överraskade när kyparen plötsligt ställde fram ett glas bubbel som hon hade ringt och beställt i smyg åt mig. Älskar sånt, dom är bra på det där i min familj, det där med överraskningar.

Den sista lilla grej som jag måste berätta om var det mjuka paketet som låg vid min fotända på morgonen när jag vaknade. Till min förtjusning var det en skön kimono/morgonrock  och en fantastisk klänning i härligaste blå, båda från For good luck. Jag tog på mig klänningen direkt och tycker att ärmarna är så himla fina, att de slutar en bit upp på handleden. Kimonon måste jag också visa er nån dag, den är tryckt med dabuprint, i lera och naturliga färger vilket ger morgonrocken jordigt vackra färger, och känslan av mänskliga händer är verkligen närvarande i det här mjuka plagget. Tack snälla Miranda och Kristin för de vackra presenterna, blev så väldigt glad för dem!

 


12 Comments

Leave your comment
 • Ninni
  Ninni 7 januari, 2018 at 14:58

  Varma Ljusa Grattis Kramar till Dig♥️…så här några dagar efteråt…
  Ninni

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 18 januari, 2018 at 13:10

   Tack fina Ninni!

 • Januarihelg
  Januarihelg 7 januari, 2018 at 18:23

  […] med stora kalas, utan firar helst med några få som står mig nära. Nyligen fyllde en av mina fina bloggsystrar år. Jag håller med henne, att fylla år är himla mysigt ändå. Det bästa ändå är att få […]

 • Emilie
  Emilie 7 januari, 2018 at 18:37

  Grattis i efterskott! Underbart att bli överraskad sådär och du lägger ut så vackra bilder!

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 18 januari, 2018 at 13:10

   Tack Emelie, vad söt du är! Värmer verkligen! Kram e

 • Lina Östling
  Lina Östling 7 januari, 2018 at 22:03

  Vi får fira dig lite extra nästa helg!! Grattis och kram // Lina

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 18 januari, 2018 at 13:09

   Ja ser verkligen fram emot att få hänga med er! Snart! Kram e

 • Mir
  Mir 8 januari, 2018 at 08:52

  Hej Elin! & grattis i efterskott! Vad fin du blev i din blå, tänk att det timade födelsedagen så bra! Kram

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 18 januari, 2018 at 13:08

   Ja Miranda helt perfekt tajming. Älskar de fina godbitarna. =) Ses snart!! Kram e

 • klara
  klara 11 januari, 2018 at 10:39

  Hei og gratulerer så mye med dagen som var!

  Jeg savner dine innlegg om Bali. Jeg har prøvd å finne de både ved å lete igjennom her inne og ved å google, jeg får de opp, men dessverre ingen fungerende link 🙁 Jeg skal til Bali i vår og husker du hadde så mange fine og inspirerende innlegg om din tur dit som jeg så gjerne skulle ha lest igjen. Vet du hvor jeg kan finne de?

  Klem fra en norsk bloggleser!

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 18 januari, 2018 at 13:07

   Hej Klara, nämen! Vad bra att du hör av dig. Bali- inläggen ska jag jaga reda på!! Kan lägga in en länk här, när jag hittat vart de tagit vägen.

   Kram e

   • klara
    klara 18 januari, 2018 at 13:27

    Så bra! Tusen takk, det settes pris på 🙂

Leave your comment

Translate »