Kimonon och de perfekta jeansen

Det är första dagen på 2018, en sömnig dag och helt tyst här i lägenheten. Det är det nog en trött dag för fler än mig, tänker jag.

Överdelen som jag har på mig är en kimonoblus från Rodebjer. Jag älskar verkligen kimonos, det är något förtjusande med stora vida tygstycken och långa band att snöra runt sig. När draperingarna faller tungt utmed kroppen och samtidigt ger en luftig siluett.

Jag har tagit på mig mina Totême jeans och denna modell är min absoluta favorit, ett riktigt bra jeanstips. Perfekt ljusblå denim och jag gillar längden, att de slutar precis vid ankeln. Cattis har dem också och jag tror att hon är lika förtjust i dem som jag.

Som vanligt går jag runt barfota i lägenheten, strumpor gillar jag inte att ha på mig, om jag ska vara ärlig. Jag kan förstå om det låter konstigt men det är något med strumpor, och faktiskt även med tröjärmar som sitter hårt om handleden och polotröjor med supertajt polokrage som får mig att känna mig klaustrofobiskt innestängd och så kan man ju inte ha det. Då går jag hellre barfota på dragiga trägolv med kalla fötter.

Jag tänker inte göra mycket idag. Bara ta bilen till pizzerian och köpa hem kebabpizza med extra stark sås. Och kolla på film, så ska nyårsdagen få vara, tycker jag.


07 Comments

Leave your comment
 • Emma Priwin
  Emma Priwin 1 januari, 2018 at 14:42

  Instämmer helt gällande strumpor! Tyvärr har jag fört över det på min dotter som kastar av sig strumporna så fort hon får möjligheten.

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 3 januari, 2018 at 14:25

   Är det så?! Jaa, det går ju inte annat än att hålla med din dotter i att hon gör rätt i saken!:)

 • Strenghielm
  Strenghielm 4 januari, 2018 at 09:10

  Ja men strumporna Elin, precis så! Jag kör dock alltid barfota eller med raggsockor, avskyr att gå i strumplästen. Kram och god fortsättning, M

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 18 januari, 2018 at 13:17

   Ja, alltså dom som förstår problematiken med strumplästen, dom förstår.=) Raggisar och barfotafötter då, om ett par veckor. Kram e

 • Jeanette
  Jeanette 4 januari, 2018 at 17:31

  Ideen med tajta tröjärmar och polokragar får också mig att rysa. Men mina stackars fossingar faller nästan av så fort det kommer ett vinddrag. Som om blodet inte rinner hela vägen ner dit. Så sockor är verkligen ett nödvändigt ont för min del.

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 18 januari, 2018 at 13:15

   Haha, jag förstår verkligen vad du menar Jeanette. Jaa, jag går sannerligen runt här i mina isbitar till fötter, så här vintertid. Inget att göra åt. =) Kram e

 • SB
  SB 1 maj, 2018 at 05:26

  Håller helt med dig om strumporna – året om!

Leave your comment

Translate »