Flyttar in på kolonin

Varje år vid den här tiden trampar jag otåligt efter det mail från Slottskogsskolonin som berättar att vi nu kan sätta på el och vatten. Låta säsongen börja. Jag har nog aldrig väntat så länge som just detta år, minusgraderna vägrar ju att ge upp och vi har redan fått skjuta på premiärdatumet en gång.

Så häromdagen fick jag nog. Bestämde mig för att öppna upp och flytta in i stugan ändå, till en himmel av guldigt skimmer. En sådan varm och glad känsla!

När solen började gå ner mellan äppelträdens grenar i trädgården var jag på plats med korgar, stolar och mjuka kuddar i min famn.

Det första som jag bar med mig in i stugan var min lilla lagerbladsbuske. Ranglig och avstannad i växten, men den lever trots sex års fläng mellan lägenhet och stuga. Beundrar den för det.

Kvällssolen kastade solkatter på väggar och på min Ganni-klänning från Ted & Teresa. Ett böljande tyg med superfint mönster och en modell som är lika snygg till sneakers som till klackar. Denna dag hade jag ett par mörkblå jeans som gick att skymta, en snygg look nu när det fortfarande är kallt ute.

Solglasögonen är från svenska märket Sun Buddies, ett märke som Ted & Teresa precis tagit in till sin webshop och butik. Tycker om denna 70-talsinspirerade modell Ozzy.

Nästa vecka h o p p a s jag innerligt på att vattnet slås på, då blir det storstädning. Och inflytt av min keramik och mängder med växter.

Fram tills dess ska jag försöka njuta av att inte kunna göra så mycket. Rikta ansiktet mot solen, och värma upp en rottingkorgstol. En riktigt fin påsk och att den blir som du vill ha den, önskar jag dig, kram E.

 

 

Detta inlägg är Ted & Teresa med och sponsrar. 

 


05 Comments

Leave your comment
 • Tuva Minna Linn
  Tuva Minna Linn 31 mars, 2018 at 16:13

  Åh så fin klänning, blev himla sugen. Hur är den i storleken tycker du?
  Kram och glad påsk <3

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 2 april, 2018 at 10:16

   Tack snälla Minna! Älskar själv modellen, och mönstret. Jag tycker att den stämmer väl i storleken, den går dessutom att justera genom det ena axelbandet som knyts ihop till rosett. := Hoppas att du haft en fin påsk!! Kramar e

 • Angelica
  Angelica 5 april, 2018 at 22:52

  Vart ör den fina lampan och korgen ifrån?

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 23 april, 2018 at 16:51

   Loppisfynd! /Elin

 • Lize
  Lize 14 april, 2018 at 17:31

  Var kommer lampan från? Så fin!

Leave your comment

Translate »