Hideaway och en ny look

 

 

I söndags skulle jag äntligen träffa alla min systrar här på Northern Sisters,  det blev dock inte som vi tänkt, saker kom emellan och vi fick skjuta på vår träff. Vi skulle spenderat ett dygn här på Hotel Pigalle. Ett av mina favorithotell i staden. Något av det härligaste med Pigalle är de olika rummens stämningar, och jag som hunnit bo i ganska många av dem har hittat min favorit. Nämligen detta rum, där duschen är i sovrummet.

Hursom, när bloggträffen ställdes in bestämde jag mig för att hänga på Pigalle ändå. Få en paus, en egen stund och miljöombyte. Packade ner en bok, träningskläder och tog på mig min sprillans nya outfit från Ted & Teresa. Kom på att jag kunde passa på att fotografera mina nya kläder på hotellet, så kameran fick också följa med. Och några perfekt utslagna tulpaner.

Kappan av märket STAND är jag superförtjust i, den är precis lagom tjock att använda redan nu med en tröja under.  Jag älskar att snitten är klassiska och Camel-tonen, som är en av mina bästa basfärger i min garderob.

Jag hade plockat på mig tidningar från receptionen, lade mig på soffan i mitt rum, kastade av mina klackar och gömde mig sedan bakom högen av tidningar.

 Förresten, mina jeans är Levis 501:or, den enda modell som gällde i mammas garderob i slutet på 80-talet. Exakt den här tvätten bar hon jämt, jag älskar nostalgikänslorna och minnena som jag får när jag använder dem.

Den frackinspirerade Totême- skjortan har jag tryckt ner innanför jeansen. Tycker om den lilla detaljen att ärmen är extra lång och flyter ner över fingrarna.

Ni ser väskan på golvet? Det första som jag lade blicken på när jag steg in i Ted & Teresa-butiken häromdagen var Cult Gaia-väskan som finns i både bambu och akryl. Helt fantastisk och alldeles för vacker att spara till sommaren, den ska användas direkt.

Snart blev jag klar med mina bilder och jag lade ner kameran och tidningarna på golvet. Lät tankarna glida iväg en stund. Och lite senare var det jag och Cult Gaia-väskan som lämnade vårt gömställe och tog oss till Bellora där deras löjromspizza (supertips!) och ett glas vin lockade.

 

 

Detta inlägg presenteras i samarbete med min partner Ted & Teresa.


04 Comments

Leave your comment
 • Filippa Malm
  Filippa Malm 17 januari, 2018 at 09:47

  Alltså, jag dör lite lätt vilka vackra bilder, helt fanatiskt underbart fina!

  • Elin Lannsjö
   Elin Lannsjö 18 januari, 2018 at 13:04

   Tack, vad gullig du är, så himla värmande att få respons. Fin dag till dig Filippa! Kram e

 • Karolina
  Karolina 19 januari, 2018 at 09:06

  Fantastiskt vackra och inspirerande bilder!

 • Nettan
  Nettan 19 januari, 2018 at 13:24

  Hej Elin!

  Har länge, länge beundrat dina bilder och googlat ifall du delat med dig av någon guide på hur du gör men inte hittat nåt, tyvärr 🙂 undrar om det är ett inlägg du hade kunnat tänka dig att göra ? Hur redigerar du och får till så vackra toner ? Eller är det ett hemligt recept kanske 😉

  Ha det gott och tack för all inspiration!

Leave your comment

Translate »