Ett dygn med mina Babes

Det senaste dygnet har varit så himla härligt! Det beror mest på att jag fått hänga med flera av mina Northern sisters- systrar, nämligen Matilda och Nathalie (Babes in Boyland ni vet.) Tjejerna har förresten det snyggaste företagsnamn jag kan komma på, så är det bara! Cattis var också med på kvällen igår och åt middag med oss, så himla mysigt. Tryffelpasta, löjromspizza och ett riktigt gott italienskt bubbel, jag log med hela ansiktet.

Jag och Babes-tjejerna har ett väldigt roligt samarbete med ett av hotellen här i Göteborg. Ett kreativt, fritt och spännande projekt, och lite nya marker för mig att träda in i faktiskt. Jag är så glad över att jag får göra det här tillsammans med just dessa tjejer, för de är så himla proffsiga och vi har det väldigt mysigt och roligt mellan jobbmötena. Vad exakt det här uppdraget handlar om, vill jag såklart berätta mer om men det får bli när vi själva hunnit landa i projektet.

Som vanligt sådana här intensiva dygn så glömmer jag av att fotografera. Men BiB kamera användes flitigt och kika in hos dem de närmaste dagarna. Då kommer ni säkert få se både från hotellet och hur de fångade min kolonistuga genom deras lins.

Just det, imorgon är det ju midsommar! Jag har i vanlig ordning köpt sillen hos Luckans fisk, ett måste om du bor i Majornaområdet. Folk vallfärdar tydligen efter deras Västerbottenostsill, den ska vara något alldeles extra. Hoppas att ni får en riktigt fin helg med lite solglimtar åtminstone. Kram! E


1 Comment

Leave your comment
  • Från Julita till Majorna
    Från Julita till Majorna 21 juni, 2018 at 17:45

    […] sagt. Och imorse vaknade vi upp här på Bellora. Gårdagen spenderade vi bland annat med bästa Elin som vi har ett spännande projekt ihop med. Så kul och inspirerande att få jobba ihop med henne! […]

Leave your comment

Translate »