En magisk klänning

Det är fredag eftermiddag nu. Jag tänder upp ljusen, öppnar en flaska vin och går runt i köket hemma.

Har tagit på mig en klänning som inte är lik något annat i min garderob. En härlig och fin känsla faktiskt, att smutta på lite vin samtidigt som jag pysslar i köket och svänger lite extra på det frasiga klänningstyget.

Jag provar min nya klänning för nästa vecka börjar ju alla festligheterna. Först fyller pappa år och två dagar senare är det jul. Och så kommer nyåret, och sedan fyller min bästa vän E och ett par dagar senare är det min egna tur. Så fortsätter födelsedagarna i hela januari med V, kompisar, syrran och till och med mamma!

Jag som älskar att klä upp mig brukar passa på.  Och årets finaste klänning har jag utnämnt denna! en magisk Stine Goya-dröm från Ted & Teresa. Alltså glittret i tyget. Och fallet på klänningen..

En sådant plagg som jag blir inspirerad av och känner mig väldigt fin i dessutom. Små vackra detaljer, utskurna kilar och den stora rosetten som knyts vid halsen.

 Jag är väldigt svag för kontraster, att bryta stilar, stämningar och olika formspråk. Det ska krocka på ett intressant sätt och samtidigt kännas naturligt och behagligt. Det gäller nog i det mesta när jag tänker efter, både hur jag arbetar med keramiken, inreder hemma och hur jag tycker om att klä mig. Därför bryter jag av klänningens feminina och skira siluett med något grövre denna gång, nämligen med de skönaste bootsen som är både lyxiga och varma, även dem från Ted & Teresa och av märket Stine Goya. Mina ständigt frusna fötter blev faktiskt lite glada för dem.

Fin fredagkväll och helg nu till er alla! Kram E

 

 

 

 

 

Inspirationsinlägget är i samarbete med Ted & Teresa.

 


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »