ROSOR OCH MJUKA FINGRAR

Jag tar ett varv i trädgården ikväll. Doftar och stryker handen över rosorna som nog är överblommade nästa gång jag kommer hit.

Jag har på mig de perfekta jeansen. Jag kallar dom så. De kommer från butiken Mouche  (min nya härliga partners!)  – och är av märket Totême. Perfekt tvätt, perfekt längd och perfekt höjd i midjan.

Lille A, som jag leker med i trädgården klämmer med fingrarna försiktigt på de stickiga bollarna hos bolltisteln. Både hans och min favoritblomma kommer vi på och har jag tur så kanske den väntar in den där isblå tonen tills jag kommer hem igen.

Mina träskor från Sandgrens har fransar och jag är superförtjust i dom. Se så fina! Och det naturgarvade skinnet är väldigt vackert och faktiskt redan skönt runt foten trots att de sprillans nya. 

Det blir ofta så på sommaren. Lagom tills sockerärtorna och färskpotatisen ska skördas och jordgubbarna ätas så åker vi iväg på semester. Vi lämnar vår lilla återhämtningsoas för att få det någon annanstans. Och så lånar familj och vänner den i stället, så jag vet att stugan kommer att vara i goda händer.

Vårt första stopp på resan blir Köpenhamn, min absoluta favoritstad! Har du några tips på restauranger, sköna barer eller bara ställen med gött häng? Du får så himla gärna tipsa mig. 

Stugan och lille A, vi ses om ett par veckor igen, kommer att längta lite efter er! 

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »