MIN FREDAG

Efter en långsam vecka med förskylning och mysbyxor tog jag mig i kragen och bestämde mig för en liten runda på stan. Så morgonen började här, i soffan. Och efter min meditation och lite kaffe hoppade jag på cykeln ner mot centrum.

Det säkraste vårtecknet, de blommande körsbärsträden på Järntorget lyckas alltid få mitt hjärta att värka, det är så himla vackert. Jag hoppade av cykeln och stod där under blommorna och bara tittade. 

Sedan genade jag över torget och gick in på Ted & Teresa. Bläddrade bland det fina handplockade sortimentet och provade några plagg. Något väldigt vackert som jag förälskade mig i fick följa med i kassen därifrån. 

Så trampade jag mot mitt showroom. Stannade till på fiskaffären och köpte havskräftor och hos franska bagarn på Koopmansgatan där jag köpte en baguette och croissanter till kaffet.

Och så svängde jag förbi blomaffären som plockade ihop en liten helgblomma åt mig. Har längtat efter pionsäsongen, och även om de första bladen krupit upp ur jorden på kolonin kunde jag inte vänta mer. Det blev en liten vacker bukett i cerise, lime och isblåa toner.

I showroomet satte jag blommorna i en av mina handbyggda urnor och plockade bland keramiken tills min kund kom på besök. Ett stort COLLIER fat fick följa med till ett nytt hem. 

Efter min sista kund cyklade jag hem och packade upp dagens vackra fynd. Baguette och champange, fredagsblomman och den här ljuvliga tyllklänning från Ted & Teresa. Sådant som får en envis förskylning att blekna. Hoppas att ni har en fin helg! Kram E


No Comment

  • Estelle
    Estelle 30 april, 2017 at 16:40

    Vilken fantastisk spegel, vart har du hittat den?

Comments are closed here.

Translate »