EN VACKER BLOMBUKETT

Några av våra bästa vänner kom över på middag i onsdags kväll. Det var ju Internationella kvinnodagen och jag fick en vacker bukett. Vi bjöd på typisk Göteborgsk comfort food, stekt strömming, rårörda lingon och potatismos med extra mycket smör (såklart!). Ljus som brann ner och fina samtal i köket medan snön yrde utanför.

 Vi åt pizza och drack rödvin på Bellora, Anna och jag. Min favoritpizza där är den klassiska Margheritan, Vi har alltid hundra saker att prata om, och hinner aldrig klart. Bland annat pratade vi om ett stort steg som jag tagit, nämligen att byta keramikverkstad. Under April månad ska jag prova ett nytt ställe, med en helt annan ugn och andra ytor. Känner mig lite rädd över förändringen men samtidigt också väldigt förväntansfull och jag hoppas verkligen att det kommer bli bra. 

Jag har längtat så mycket efter solen det senaste, Göteborgs gråskala har fått mig att tappa fart och jag har känt mig ovanligt trött. Idag vaknade jag tidigt och genom gardinen kunde jag ana en klarblå himmel. Dagens planer formades genast om, jag behövde få komma ut i solen, hitta en varm huskropp någonstans att luta mig mot. Ikväll ska vi, gänget, ut och äta på Dubbel Dubbel. Och lite senare är det invigning av Bon Bon Bar, Göteborgs nya och vad jag faktiskt tror kommer vara – heta – cocktailbar. I Posthotellet, närmare bestämt.

Hoppas eran vecka varit fin och att ni får en riktigt skön och solig helg. Ses igen på Söndag hoppas jag, för då lägger jag ju ut veckans Sunday Highlights


No Comment

Comments are closed here.

Translate »