ETT NYTT ÅR

Nytt år, jag drömmer och reflekterar lite om allt möjligt. Om goda ting i livet. Jag hoppas att jag inte tappar min meditation, just nu mediterar jag nämligen varje dag. Jag har alltid behövt lite hjälp på traven för att varva ner och landa och meditationen gör just det. Den ger harmoni, hjälper till att släppa taget och allt blir lite mjukare på något vis.

Jag drömmer om året och något som jag särskilt ser fram emot är samarbeten av olika slag. Förmånen som bloggare, att komma i kontakt med spännande personer och företag, och möjligheten att hitta olika samarbetsformer är något som jag är väldigt tacksam över. Mitt senaste projekt, där jag tillsammans med Victor på JVA tagit fram soffan NORTH för JiO Möbler, är ett sådant jättekul exempel.

Tröjan jag har på mig är en gåva från Göteborgsbaserade klädmärket TOBA. Jag älskar ju att lyfta fram aktörer som har sin utgångspunkt i min egna stad och dessutom står TOBA för hållbarhet och medveten konsumtion. När man köper deras plagg bidrar man direkt till skola och utbildning i Ghana. Väldigt fint tycker jag. 

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »