JULKRANSEN

Första advent och det är juligt i stugan. Ljusen är tända och jag gör som mamma och har varit i skogen och hämtat hem enbär och tallbarrskvistar. Gjort det mysigt i stugan. Lyssnar på julmusik, äter nygräddad lussekatt från bageriet och ska binda julkransar.

En liten till ytterdörren och en större att hänga i fönstret. Oj vad jag älskar när doften av skog flyttar in i lägenheten och sakta sprider sig mellan rummen. Hoppas ni alla får en riktigt härlig och mysig söndag och första advent. 


02 Comments

 • amanda
  amanda 28 november, 2016 at 07:48

  Så himla fint och juligt, längtar redan till helgen och mer julmys! Elin jag har en fråga, blir så himla inspirerad av dig och din blogg samt så nyfiken på dig och din karriär. Kan inte du berätta lite mer? Har du alltid jobbat som keramiker? Hur vågade du ta steget och bli egenföretagare? Tack för så fin blogg, en riktig favorit! Kram

  • ELIN LANNSJÖ
   ELIN LANNSJÖ 29 november, 2016 at 14:17

   Hej Amanda!Tusen tack för din fina kommentar, värmer så himla mycket att få höra att min blogg inspirerar, det är ju precis vad syftet med min blogg är! Klart jag ska berätta mer, jag får ganska ofta mail, och frågor kring just detta, vad jag mer arbetat med, om jag gör något mer vid sidan om arbetet som keramiker och hur steget varit att starta företag. Jag delar gärna med mig av detta, så lovar att skriva ett litet inlägg om det inom kort! Ha en fortsatt fin vecka så länge, kram!

Comments are closed here.

Translate »