Wedding workshop

Här kommer lite mer info om vår workshop vi släppte i torsdags. Vi är så glada och peppade inför det här. Vilket även ni verkar vara, för vi har redan fått en hel del anmälningar. Så kul! Det kommer vara en workshop med fokus på bröllop ihop med bästa Linda Eliasson. Linda är verkligen en fantastisk person och fotograf och har jobbat med att fota bröllop i flera år. Linda var även den som fotade Nathalies bröllop om ni kanske minns? Workshopen riktar sig både till dig som redan arbetar med bröllop och vill ta fotograferandet till nästa nivå liksom till dig som är nyfiken på genren och vill påbörja uppbyggnaden av en innehållsrik och vacker portfolio. Så här beskriver vi upplägget i annonsen:

Följ med Babes in Boyland och bröllopsfotograf Linda Eliasson till Liljero Retreat, före detta Glädjens kapell, som ligger i vackra Uppland cirka 1 timme från Uppsala. Under tre dagar kommer vi få ta del av den fantastiska atmosfären, arbeta i kreativa workshops, inspireras av varandras sällskap, yoga och njuta av god och vällagad vegetarisk mat. Vi kommer att ha det vackra kapellet till vårt förfogande, en plats för både återhämtning och inspiration. Breda plankgolv, rymden, ljuset, den vackra sovsalen och naturen runt knuten gör kapellet till en unik plats för människor att mötas.

Babes in Boyland Wedding Workshop

Extra roligt att vi kommer vara på Glädjens kapell igen. Denna magiska plats! Nu med andra ägare och nytt namn, men samma vackra kapell.

Och så kommer Olivia vara med igen och köra yoga. Det hade inte varit det samma utan henne.

Vi kommer även yoga med Olivia Berggren (Move With Ease) som leder och guidar oss i tre yogaklasser. Genom mjuka men starka rörelser och flöden kommer vi att utforska vår egna kreativa potential där vi lär oss att lita på vår egen intuition. Yoga kan vara ett verktyg till att lära känna oss själva och därigenom bli mer inkännande gentemot våra egna behov i kreativa processer. Genom att väcka kroppen, del för del, för att sedan integrera delarna i rörelse, får vi mer frihet till att skapa fritt. Yogaklasserna passar och anpassas även för dig som är nybörjare. Inga förkunskaper krävs.

Det finns fortfarande några platser kvar så skynda er att boka en plats om ni vill vara med. Här hittar ni all info. Nu längtar vi till april!


1 Comment

Leave your comment
  • 72 timmar kreativt. | Mokkasin
    72 timmar kreativt. | Mokkasin 11 februari, 2018 at 19:35

    […] jag förstod var ni flera som trodde att detta var inför bröllopsworkshop men nix, detta är alltså en helt ny och sannerligen fin typ av workshop. Information kommer […]

Leave your comment

Translate »