Vår helg

Vi avslutar den här söndagen på att kika lite på hur vi har haft det i helgen. Inga storslagna grejer, men några fina dagar.

by Babes in Boyland

Rosorna på Nathalies granngård är galet vackra just nu. Och färgkombinationen är magisk. Blir alltid så sugna på att knipsa av en ros och ta med hem, men så kan man ju inte göra. Blir inte ni det?!

by Babes in Boyland

Rosenkransen gjorde vi i fredags till en fotografering. Den gjorde sig fint i kvällsljuset i Matildas kök.

by Babes in Boyland

I fredags fotograferade vi även Matildas nytapetserade sovrum. Mer om det i veckan. En fotografering som vi väntat in i säkert två veckor. Det har ju varit strålande sol var eviga dag, men i fredags var det äntligen molnigt och perfekt fotoljus. Matildas klänning är från Indiska och mattan ett fynd från Glädjens Kapell.

by Babes in Boyland

Stans finaste ställe – Oasen. Vi brukar drömma om den här lokalen ibland.

by Babes in Boyland

Många loppisfynd som visas just nu på bloggen, och här har vi ett till. En enorm bricka som passade så bra i Nathalies kök.

by Babes in Boyland

I går var Nathalie på I Lasses Kvarter som verkligen en oas här i Västerås. Bland annat spelade Bror Gunnar Jansson som var så himla bra! Såg även att Anna hade varit på hans spelning fast på Lasse i Parken i Stockholm och tagit massa fina bilder.

by Babes in Boyland

Apropå lokal så har vi kikat på en sådan som ligger i det här fina huset med en fantastisk innergård. Älskar ju sånt! Lokalen var väldigt fin, så vi får se vad som händer nu.

by Babes in Boyland

Rosorna som sagt…som små konstverk. <3

by Babes in Boyland

En bild i farten från ett skolbesök i helgen. Waldolfmiljöerna är alltid så vackra.

by Babes in Boyland

Avslutar den här helgen med Matildas lilla snäckväska. Hoppas ni har haft en fin helg! Imorgon åker vi till Julita Gård tillsammans med Sofia. Det ser vi verkligen fram emot. Kan ni gissa vad vi ska göra där?!


02 Comments

Leave your comment
 • Annika Björklund
  Annika Björklund 18 juni, 2018 at 11:19

  Matildas väska , helt fantastisk!
  Har du gjort den själv? Kan man i så fall få tips på garn?
  Kombinationen naturfärgat garn och pärlemorknappar…..
  Knapparna jag sparat i många år, nu skulle de kunna komma till användning.
  Vill också passa på att säga att er blogg är en stor favorit, text och bild hos er går så fint ihop och förmedlar lugn, skön stämning.
  Tack för att ni delar med er!
  Hälsningar. Annika B

  • Babes in Boyland
   Babes in Boyland 18 juni, 2018 at 22:29

   Åh tusen tack för fina ord! Det värmer verkligen. <3
   Väskan är köpt second hand, men borde väl absolut kunna tillverkas om man är lite händig. Tycker också kombinationen är väldigt fin. Kör säger vi! 🙂 Kram!

Leave your comment

Translate »