Välkomna hit!

Det här känns minst sagt pirrigt och vi är verkligen glada att få hälsa er välkomna hit till kollektivet! Här kommer vi stortrivas och hoppas att ni också kommer göra det. Vi kommer så klart göra en närmare presentation av alla fina bloggar här inne, men först tänkte vi börja med en liten presentation av oss själva. Sånt är ju alltid bra när man hamnar på ett nytt ställe.Babes in BoylandMatilda och Nathalie heter vi, men går under namnet Babes in Boyland. Matilda är fotograf och filmare och Nathalie stylist. Tillsammans driver vi den här bloggen, och det har vi gjort sen 2013.

by Babes in Boyland

Slow living, naturen och vackra platser ligger oss väldigt varmt om hjärtat och det avspeglar också mycket av innehållet här på bloggen.

by Babes in Boyland

Vi gillar även att skapa och fota recept,

Kreativt möte by Babes in Boyland

hälsa på hos inspirerande människor

DIY by Babes in Boyland

och dela med oss av pyssliga DIY:s.

The croft by Babes in Boyland

Just nu hyr vi ett torp tillsammans som bland annat fungerar som vår studio. Ganska perfekt lösning om ni frågar oss. Så fint att både få leva lite torpliv men också kunna använda den här fina miljön i olika jobb.

Vi driver vi också Instagramkontot @babes_in_boyland. Följ oss gärna där om ni inte redan gör det.

Babes in Boyland Workshop

Förutom blogg, instagram och olika foto-  och stylistjobb så har vi även börjat hålla i workshops. Bland annat var vi på Gotland och Hotel Stelor för några veckor sen och har precis släppt en ny workshop som vi ska ha i december. Det här hoppas vi kunna jobba mer med under nästa år och har redan storslagna planer.

Lite mer personligt så har vi känt varandra sen 2011. Från början lärde vi känna varandra i jobbsammanhang men har under åren blivit bästisar. Nathalie har precis gift sig med sin Anton och har två barn, Frans snart 6 år och Otto 2,5 år. Matildas familj består av sambon Jonas, Algot 2,5 år och springer spanieln Blixa. Vi bloggar inte så mycket om våra familjer här, men borde bli bättre på att dela med oss av lite vardagsglimtar. Det kanske får bli ett nytt inslag här på nya bloggen.

Glöm inte kika in hos alla våra fina bloggkollegor: Elin, Mari, Nanna, Minna, Cattis, Lina och Anna. <3


13 Comments

 • Nya tider! - Babes in Boyland - Babes in Boyland
  Nya tider! - Babes in Boyland - Babes in Boyland 12 november, 2017 at 12:22

  […] oss här på Lovely Life. Idag flyttar vi nämligen vår blogg till en helt ny plattform – The Northern Sisters Collective. Där kommer vi husera tillsammans med ett gäng fantastiska kvinnor. Hoppas ni följer med oss dit […]

 • Maren Ingeborg Gråblomst
  Maren Ingeborg Gråblomst 12 november, 2017 at 14:49

  Så spennende! Alt dere gjør er nydelig, og om det blir mer familie så er jeg sikker på at det er minst like vakkert som alt det andre. Så ja takk til alt! Vi sees snart på workshop, gleder meg som en liten unge <3

  • Babes in Boyland
   Babes in Boyland 13 november, 2017 at 16:09

   Tusen tack! <3

 • Christin - Midis
  Christin - Midis 12 november, 2017 at 15:57

  Men!!! Jag har också en Algot som är 2,5 !!! Bästa gulligaste fräckaste namnet!!

  • Babes in Boyland
   Babes in Boyland 13 november, 2017 at 16:08

   Åh vad roligt! Bästa namnet! 🙂

 • Hanna
  Hanna 12 november, 2017 at 19:33

  Så spännande med nytt, och så fint här är! Lycka till nu, kram!
  – hanna

  http://www.hannaskoog.com

  • Babes in Boyland
   Babes in Boyland 13 november, 2017 at 16:08

   Tack Hanna! Kram! <3

 • Vackrast just nu | Krickelin
  Vackrast just nu | Krickelin 13 november, 2017 at 14:57

  […] givetvis Babes in Boyland. De hyr just nu ett torp tillsammans och har som studio för gemensamma projekt och annat mys med […]

 • Elisabet
  Elisabet 14 november, 2017 at 12:21

  Hej,

  Väldigt inspirerande att läsa om er. Underbara bilder som man gärna drömmer sig bort i. Jag drömmer om ett torp men har inte råd med ett och har haft tanken om att hyra men vet inte hur man ska gå vidare här. Hur gick det till så att ni fick hyra ett? Tar gärna emot tips för att hitta det där dröm torpet att vila upp i.
  Mvh,
  Elisabet

  • Babes in Boyland
   Babes in Boyland 23 november, 2017 at 14:11

   Hej Elisabet!

   Åh vi förstår att du drömmer om ett torp. Vi är verkligen glada att vi hittade vårt. Vi gick via Blocket. Många hyr ut sina torp på årsbasis och är bara glada att någon tar hand om dem i stället för att de står tomma och förfaller. Så kika där. Lycka till! <3

 • Malin Montelius
  Malin Montelius 14 november, 2017 at 20:33

  Hej

  Ni inspirerar verkligen, och kul att få lite diy-tips. Älskar kransarna by the way.
  Ska göra ett gäng nu till jul.

  Tack för fin magisk inspo!

  Malin

  • Babes in Boyland
   Babes in Boyland 15 november, 2017 at 20:25

   Vad roligt! Ha en fortsatt fin kväll! 🙂

 • Nastasja
  Nastasja 24 november, 2017 at 23:04

  Fullkomligt älskar er blogg. Varje foto är som en dos inspiration och er fotostil är något jag eftersträvat länge men inte bemästrat, det här med det mörka och djupa utan att det blev för starka konstraster. Ska bli roligt att fortsätta följa er från den här platsen!

Comments are closed here.

Translate »