Mål och drömmar 2018

Hej på er! Hoppas ni har haft en skön julledighet. Vi tog en lång paus från bloggen, men nu är vi tillbaka. Vi har båda varit på vift under ledigheten och försökt vara med familj och vänner så mycket som möjligt, och då har kameran fått vila lite. Väldigt välbehövligt både för peppen och kreativiteten.

Som tradition brukar vi alltid börja ett nytt år med våra mål och drömmar. En ganska snäll lista som enbart ska kännas inspirerande och peppande. Så här såg den ut 2017.

Babes in Boyland workshop

Babes in Boyland workshop

Babes in Boyland workshop

Retreat/workshop
Den här punkten låg även högst upp på förra årets lista, men då handlade den om att vi skulle hålla vår allra första workshop. Nu ett år senare så känns det här inslaget i vår verksamhet som en självklarhet och något vi kommer satsa på och utveckla ännu mer under 2018. Bland annat är vi i full gång att planera vår första endagars-workshop som troligtvis kommer vara i mars. Tänker att detta kan bli ett fint komplement till våra tredagars-workshops.

Ny hemsida
Okej, den här punkten är väl lite av ett stressmoment och det är väl inte så att vi ser fram emot det här jobbet. Men när det väl kommer vara klart så kommer det vara så härligt! Ska bli så skönt att strukturera upp vår verksamhet där och framför allt uppdatera vår portfolio.

Ha roligt
Den här punkten är med varje år. Både när vi jobbar och privat.

Babes in Boyland

Babes in Boyland

Babes in Boyland

Torpet
Vi ser verkligen fram emot att hänga mycket i torpet under 2018. Vi fick ju tillgång till den lilla torparstugan precis i slutet av sommaren, så att få uppleva både vår och sommar där kommer vara fantastiskt. Vi ska bland annat odla, smårenovera vidare, utforska skogarna runt omkring, ha små bjudningar och bara njuta av denna lilla oas.

Babes in BOyland

Studio
Vi tjatar vidare om vår studio. Hur svårt ska det vara, som vi brukar säga. Men uppenbarligen så är det helt sjukt svårt eftersom vi fortfarande inte har hittat något som passar oss. Mycket möjligt att vi är en aningen kräsna, men det måste man ju få vara. 😉 Vi drömmer ju fortfarande om den där “svinstian” i Gäddeholm, så det kanske är dags att ta tag i den där drömmen och skriver ihop den där verksamhetsplanen.

Babes in Boyland

Babes in Boyland

Yoga
Vi båda började året med att äntligen signa upp oss på en varsin yogastudio (något ska vi väl göra olika, haha). Vi har båda yogat mycket i omgångar men det senaste året har verkligen varit ett dåligt träningsår. Så nu ska äntligen onda ryggar, nackar och axlar puts veck!

Samla energi
Också en återkommande punkt. Vila, yoga, andas och vara med familj och vänner. Hämta energi och lugn. Vara snälla mot oss själva och andra.

Hur ser era mål och drömmar ut?


03 Comments

 • Jeanette
  Jeanette 4 januari, 2018 at 17:10

  Att hitta rätt studio tar verkligen tid. Jag den första bästa som dök upp och efter 3 månader kände jag i magen att det här blev så fel så jag sa upp kontraktet. Jag tycker ni gör helt rätt med att invänta tills den perfekta dyker upp!

 • Ulrika
  Ulrika 7 januari, 2018 at 11:47

  snälla och peppiga mål/strävanden tycker jag!
  vill vara snällare mot mig själv, läsa fler böcker och scrolla mindre skärm (för att jag mår BRA av det, inte för att vara “duktig”), försöka göra det bästa av situationer istället för att fastna i att jag inte gör tillräckligt (tex ta hjälp om jag inte klarar något själv).
  vill minnas 2018 som en mjuk filt jag svepte kring mitt liv!

  • Babes in Boyland
   Babes in Boyland 8 januari, 2018 at 14:00

   Åh det låter som fina mål. <3

Comments are closed here.

Translate »