Kolonistugor och scones

Några av er kanske har märkt att det har varit lite svårt att komma in här på bloggen och Lovely Life de senaste dagarna. En server har legat nere men nu verkar det vara fixat. Phu! Idag har vi varit ute på torpet och fotat loppisfynd på förmiddagen. Det kommer bli en liten serie i flera delar där vi delar med oss av fynd och vad vi brukar leta efter när vi är ute på våra rundor. Vi kanske även tipsar om några loppisguldkorn här i Västeråstrakterna. Men mer om det imorgon. Nu tänkte vi att vi skulle kika lite på hur vi hade det i måndags då vi inledde dagen med morgonpromenad och nybakta scones.  Morning walk by Babes in BoylandAtt ha morgonmöte samtidigt som man promenerar är väl lite av ett genidrag, eller hur?! Morning walk by Babes in BoylandDen här morgonen promenerade vi ner till Biskopsängens kolonistugsområde som ligger ganska nära oss båda.  Morning walk by Babes in BoylandMorning walk by Babes in BoylandSå avis på alla som har en stuga här! Någon gång i framtiden kanske vi också har det.Morning walk by Babes in Boyland Morning walk by Babes in BoylandDrömrabatten! <3 Så här ska vi ha det på torpet nästa höst.Morning walk by Babes in Boyland Morning walk by Babes in BoylandEfter att ha snurrat runt lite i området började magarna kurra så vi styrde stegen hemåt mot Nathalie… Morning walk by Babes in Boyland…för en andra frukost. Det var tusen år sen vi bakade scones så det fick det bli. Bakade utifrån det här receptet, men bytte ut lite mjöl mot havregryn och mjölken mot havremjölk.
Morning walk by Babes in Boyland Morning walk by Babes in BoylandOch så kaffe till det och mera möte och planering. En fin start på veckan!

Spara


02 Comments

 • Olivia
  Olivia 20 september, 2017 at 18:25

  Underbart! Drömrabatten ni visar på bild innehåller rosa rosenskäror och zinnior! Båda är väldigt lättodlade, jag skickar gärna fröer till er ^__^

  • Babes in Boyland
   Babes in Boyland 20 september, 2017 at 19:02

   Men åh!! Om inte annat så köper vi gärna fröer av dig. <3

Comments are closed here.

Translate »