Känslan av helg

Efter fredagens möte i stan kikade jag in hos en av blomsterbutikerna och köpte med mig några vallmo hem inför helgen. Just dessa är ovanligt bångstyriga vill jag påstå, vill mest bara ha blicken i marken. Kanske är det av igenkänning som jag tycker om just dom allra mest.

Jag fastnade för en klänning också… för färgen, mönstret och hur den faller. Det är inte ofta jag har tålamod att gå runt och titta i butiker i stan numera, men jag hade en stund över innan båten skulle gå hemåt. Om jag ska vara ärlig så blir jag mest trött och yr i huvudet av alla ljud och intryck. Tänker att det beror på alla år jag arbetat i just den miljön.

På lördagsmorgonen vaknade vi till snöfall och framåt eftermiddagen hade det kommit så pass mycket att barnen kunde göra en snögubbe ute i trädgården. Det är något med snön och ljuset och jag inser att det är precis det jag saknar så här års. Helt plötsligt badar hela huset i ljus, rena rama ljusterapin.

Under söndagens promenad såg vi fina snögubbar av olika slag lite här och var ute på ön. En var så framtung och rund om magen att han hade blicken ner i marken precis som mina vallmo här hemma.


06 Comments

Leave your comment
 • Jessika
  Jessika 22 januari, 2018 at 19:49

  Vilken härlig Klänning! Var kommer den ifrån?

  • Annacate
   Annacate 22 januari, 2018 at 19:57

   jaa, visst är den fin! Den kommer från H&M. Jag har lagt in en direktlänk i inlägget nu 🙂

 • Anna Rosenholm
  Anna Rosenholm 23 januari, 2018 at 09:23

  Jag har köpt den med, blev även som bjud då jag inte kunde bestämma mig

 • Lina
  Lina 23 januari, 2018 at 11:54

  så fint inlägg och klänningen ser magisk ut! Får man fråga, om man ska beställa den, vilken storlek du tog? tack för dina inlägg som förgyller min vardag!:)

  • Annacate
   Annacate 24 januari, 2018 at 08:10

   Åh tack Lina! Dina ord värmer och gör mig så himla glad ska du veta! Jag har en storlek 34 på min klänning. Vanligtvis ligger jag mellan 34-36 men denna är stor i storleken så jag rekommenderar dig att gå ner i storlek. Kram och ha en fin dag.

 • Mellan franska tulpaner och vackraste sången
  Mellan franska tulpaner och vackraste sången 27 januari, 2018 at 16:25

  […] blusar. Den här är min absoluta favorit just nu. Färgen, mönstret, modellen. Allt! Såg först klänningen hos annacate och blev så glad över att det fanns en blus i samma vackra […]

Leave your comment

Translate »