Fint i postfacket

Kikar in och säger hej så här på lördagskvällen. Visst är det så att vissa veckor är tyngre än andra. November är ingen favorit när solen lyser med sin frånvaro och det blir mörkt redan vid fem på eftermiddagen. Då är det extra fint att hitta överraskningar i postfacket nere vid affären här ute. Som Emma Von Brömssens Selma från Götefors. Jag fick ju en förhandstitt i våras och har längtat efter att få hålla den i min hand sedan dess. Ja, och sen kunde jag inte låta bli att gå med i Minna och Nannas blommiga pyjamasklubb.

Nästa gång jag besöker Stockholm har jag lovat mig själv att hälsa på hos Linda och Louise som driver Vintagefabriken i Midsommarkransen. Deras paket är alltid så omsorgsfullt inslagna, det är nästan så att jag inte vill öppna dem för att de är så fina. Det tog till exempel två dagar innan jag öppnade det här paketet.

I veckan hörde jag att den första snön kom hemma i Dalarna. Hur mycket jag än saknar snön den här tiden på året så försöker jag njuta av att det fortfarande känns som höst här nere hos oss. På den här platsen ska vi bygga en altan till våren. Jag älskar utsikten mot vårt berg. Här har jag sett både rådjur och räv tidigt om morgnarna och sent på kvällen. Apropå Dalarna, i morgon tänkte jag dela ett alldeles fantastiskt ställe där som jag hittade på Hemnet i går. Fin lördagskväll så länge!


03 Comments

 • Tuva Minna Linn
  Tuva Minna Linn 20 november, 2017 at 14:10

  Så fin bild av dig. Blev glad av den.

  • Annacate
   Annacate 20 november, 2017 at 20:37

   Tack fina <3

 • Året som gått
  Året som gått 30 december, 2017 at 23:32

  […] premiärvisning av Emmas porslinsserie Selma i samarbete med Götefors. Visst känner ni igen den koppen […]

Comments are closed here.

Translate »