En söndagseftermiddag

Inte mycket som händer just den här söndagseftermiddagen hemma hos oss. Ett stilla regn utanför upptäckte jag då jag öppnade fönstret lite på glänt. Vår yngsta har blivit sjuk så jag misstänker att det blir en hel del vabb den här veckan.

Hon där längtar efter att få börja i femman i morgon. Kan sakna känslan av första skoldagen efter ett helt sommarlov. Nya kläder, skrivböcker, pennor och den där förväntan i luften av att få träffa alla kompisar igen.

Ännu blommar det i rabatterna och jag har lovat mig själv att inte köpa med mig buketter hem från stan så länge det går att plocka in blommor från trädgården. Klänningen i lin kommer jag att använda mycket nu i höst känner jag på mig. Jag är så glad över att Arket snart öppnar i Göteborg. Jag var inte så imponerad första gången jag var i Köpenhamnsbutiken, men det senaste har jag hittat så mycket fint på nätet.

Lite knasigt kanske, men de röda äpplena i trädet utanför får mig att tänka på röda julgranskulor. Nästan så jag längtar lite till jul redan. Men bara litegrann, för jag älskar verkligen hösten.


04 Comments

Leave your comment
 • Christa
  Christa 19 augusti, 2018 at 18:10

  Vilken fin stämning du lyckas fånga med dina fotografier!! Älskar första bilden med det öppna fönstret och äppelträdet utanför. Det är så där så man bara vill slå sig ner på stolen där vid bordet, dra upp knäna till hakan och tänka på allt och ingenting.

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  • Annacate
   Annacate 21 augusti, 2018 at 10:52

   Åh vad fint sagt, tack!! Älskar hösten och tiden vi har framför oss, alla dess färgskiftningar tills löven faller av träden. Så roligt att det är ett riktigt fruktår i år!

 • Charlott
  Charlott 20 augusti, 2018 at 10:55

  Vilket fint inlägg!!! Vart kommer den fina mattan från som ni har under matbordet?

  • Annacate
   Annacate 21 augusti, 2018 at 10:49

   Tack Charlott, vad glad jag blir! Mattan kommer från märket Dixie. De har så många fina mattor så kan varmt rekommendera att titta in hos dem. Googla på Dixie så kommer de säkert upp.

Leave your comment

Translate »